Klompe su chunky model cipela koje nosimo ove jeseni - izdvajamo 10 modela

Instagram @tinvcb Foto: Instagram @tinvcb. klompe
Vidi originalni članak
  • Uz odjeću i druge modele cipela koje ćemo ove jeseni dodati našoj kolekciji, klompe su još jedna opcija o kojoj možemo razmisliti
  • Chunky modeli najčešće s drvenom petom, ali i od gume ili ukrašene krznom i zakovicama možemo nositi na bosu nogu, ali i s čarapama
  • Iz high street i dizajnerskih kolekcija izdvojile smo najljepše modele za nadolazeću jesen

Jesen nam se polako približava, no u ovom prijelaznom razdoblju već možemo početi razmišljati o modelima cipela za jesen, a koje ujedno možemo nositi već sad. Idealan takav model su klompe, chunky cipele s otvorenom, najčešće drvenom debelom petom, čije onda gornjište dolazi u različitim opcijama materijala i boja.

Cool dizajn ovih cipela omogućuje kombiniranje u različite outfite, a posebno kombinacijama s traperom i pletivom, ali i lepršavim haljinama. 

Moda Kožne balerinke s vezicama dio su nove Massimo Dutti kolekcije te savršen pomak od klasičnog modela

Klompama se tradicionalno vraćamo svake jesenske sezone kao odličnoj praktičnoj opciji za hladnije vrijeme, posebno su bile popularizirane tijekom 70-ih, zahvaljujući pop grupi Abba. U svojim ih kolekcijama osim high street brendova imaju i dizajnerski brendovi poput Marca Jacobsa, Driesa Van Notena, Loewe i Guccija.

U nastavku donosimo 10 odličnih modela s dodatkom ukrasnih zakovica i bez!

Klompe s detaljem zakovica

Modeli klompi bez zakovica

Moda Aldo ima izvrsne chanelaste cipele za jesen, s udobnom blok petom, koje idu u sve kombinacije

Posjeti Miss7.24sata.hr