Kišna nam u njima ne može ništa: Po Hunter gumene čizme idemo u CCC, imaju više od 100 modela

Instagram @hunterboots Instagram @hunterboots
Vidi originalni članak

Koliko god bismo željeli vratiti vrijeme unatrag i ponovno uživati u ljetu i sunčanim danima, kada se zareda nekoliko kišnih dana moramo se pomiriti s činjenicom da je jesen stigla. Ipak, veselimo se kupnji pokojeg novog komada za jesen. Gumene čizame pritom su vrlo korisna akvizicija premda ne i najfashion par - osim ako je riječ o najpopularnijim gumenim čizmama da svijetu, Hunter.  

Ovaj britanski brend od nekad neprivlačne obuće pretvorio je gumene čizme u atraktivan modni dodatak koji ne služi samo za čuvanje stopala suhima već i za odlične modne kombinacije. Od cipela u kojima se nekad gazilo po njivi i staji brend Hunter je gumene čizme ubacio u fancy gradske outfite. A najpoznatije gumene čizame na svijetu sad su stigle u CCC trgovine i na web shop ovog prodajnog lanca.

 

@planetpreporuka #hunter #huntercizme #hunterboots #ccc #cccpopusti #ccchr #ccchrvatska #ccccipele #planetpreporuka #hunterrubberboots @cccshoesbags ♬ Savage - Megan Thee Stallion

Hunter je nastao u Škotskoj davne 1856. godine, a s godinama se pretvorio u najpopularniji brend gumenih čizama na svijetu. Originalno se radilo o visokim modelima koji pokrivaju cijeli list i sežu gotovo do koljena, ali s vremenom je Hunter prihvatio modnu igru i predstavio brojne druge modele od onih srednje dužine pa do onih skroz niskih koje sežu do gležnja. I iako nam na spomen gumenih čizama prvo na pamet padne zelena ili crna boja, Hunter je u svoju ponudu uvrstio modele u širokom spektru boja pa ih čak možeš nositi i uz elegantnije odjevne komade. Ovim potezom je kupcima omogućio da vremenske prilike ne određuju njihov stil odijevanja jer mogu odjenuti bolju kombinaciju od one ružnjikave, "za kišu". 

CCC trgovine u svojoj ponudi imaju šarolik izbor Hunter gumenih čizama, a s obzirom na to da ponuda modela na web shopu prelazi brojku 100, sigurni smo da ćeš pronaći nešto za sebe. Cijena Hunter gumenih čizama u CCC web trgovini kreće se od 49,99 eura za niske modele, preko 59,99 za srednju visinu te za čizme do koljena od 64,99 eura naviše, ovisno o tome je li riječ o klasičnom ili drukčijem modelu. Bilo da si fan klasičnih boja poput crne, sive i tamno zelene, iželiš se istaknuti uz žutu i crvenu ili ostati vjerna pastelnim bojama kao što su ružičasta, zelena i plava, u CCC ponudu Hunter čizama se nećeš razočarati.

Važno je napomenuti da prije odlaska u trgovinu provjeriš je li boja koju želiš dostupna isključivo online ili se može kupiti i u trgovinama, a pored svake boje na web shopu CCC je naznačeno ukoliko je dostupna samo online.

Moda Ulazimo u sezonu Ugg čizama, a novi model je zaista poseban. Nosit ćemo uggsice s visokom petom!

Posjeti Miss7.24sata.hr