Kim i Kanye u usklađenom stylingu

@ www.splashnews.com
Jedan od trenutno najpopularnijih svjetskih parova, Kim Kardashian i Kanye West uputili su se u četvrtak 8. siječnja na rođendansku zabavu svog prijatelja, Johna Legenda. Naravno, stylinzi su im bili kombinirani, a Kim je ponovno provocirala dubokim izrezom.
Vidi originalni članak

Starleta i zvijezda reality showa odlučila se za dugu satensku haljinu u crnoj boji.

Haljinom dominira duboki V izrez koji je (ponovno) u prvi plan stavio Kimin bujni dekolte, a haljina se zatim od struka elegantno pruža prema podu. Struk je dodatno naglašen ušivenim remenom koji je također naglasio obline, a Kim je izgledala jako dobro. Obzirom na zimske uvjete, ipak je odlučila nadodati i klasičan crni sako, a cijeli look je upotpunila zlatnom clutch torbicom te zalizanim konjskim repom i odličnim smokeye eyes make upom.

Kanye se za proslavu odlučio za formalniji look kombiniravši bijeli smoking ukrašen crnim reverima uz ostatak crnog stylinga koji čine hlače na crtu i jednostavna košulja. Točka na i su klasične crne cipele, ali moramo priznati kako smo od Kanyea očekivali bar jedan malo otkačeniji detalj. Ovaj popularan par ponovno je pokazao kako se vole modno usklađivati, jednako za casual i svečana izdanja, a Kim je još jednom iskoristila priliku da stavi svoje obline u prvi plan. Očekivano, ali i dalje su naš omiljeni gulity pleasure par.

Posjeti Miss7.24sata.hr