Keira Knightley bira mornarsko plavu haljinu

Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Glumica Keira Knightley pojavila se u srijedu 15. siječnja na premijeri svog posljednjeg filma 'Jack Ryan: Shadow Recruit' u Hollywoodu i ostavila sve prisutne bez daha svojom jednostavnom, ali elegantnom kombinacijom.
Vidi originalni članak

Keira je odabrala haljinu koja svojim dizajnom podsjeća na romantične komade dvadesetih godina prošlog stoljeća. Mornarski plava boja dominira kreacijom, a bijeli detalji na ovratniku, rukavima i struku su zahvaljujući mašnama dali notu romantike. Lagani materijal koji je blago plisiran elegantno pada prema krajevima, a Keira je ostavila haljinu u prvom planu ne koristeći nikakve detalje poput nakita. Crne satenske salonke odlično su se uklopile u ovo pomalo vintage izdanje.

Ipak, make up je bio malo dramatičniji. Tamnoplavo metalik sjenilo korišteno je kako bi se postigao smokey eyes, a crna olovka za oči upotpunila je dojam. S obzirom na jako naglašene oči, ostatak lica je vrlo blago našminkan uz malo pudera i nude nijansu ruža na usnama. Prava točka na i čitavom stylingu zasigurno je frizura podignuta u retro punđu i nekoliko pramenova koji su zaokružili lice. Keira je još jednom pokazala kako uz malo truda i dalje osvaja crveni tepih svojim kombinacijama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr