Kate Middleton u Americi nosi uglavnom britanski dizajn, ali Chanel ipak nije zaobišla

Profimedia / @salmahayek Instagram Kate Middleton
Vidi originalni članak
  • Princ William i Kate Middleton u posjetu su SAD-u, povodom inicijative i dodjele nagrada Eartshot
  • Princ i princeza od Walesa u Boston su sletjeli jučer, a Kate je odmah pri dolasku zadivila svojim modnim odabirom
  • Za prvu modnu kombinaciju na ovom službenom posjetu, odabrala je odijelo

Princ William i Kate Middleton jučer su stigli u službeni posjet Bostonu, gdje će provesti tri dana u sklopu inicijative i dodjele nagrada Eartshot, koju je osnovao princ William, a koja se održava krajem tjedna i nagrađuje trud osoba koje doprinose rješavanju ekoloških problema. 

Princeza od Walesa za svoju je prvu modnu kombinaciju, u kojoj se pojavila u međunarodnoj zračnoj luci Logan u Bostonu, odabrala elegantno tamnoplavo odijelo jednog od svojih omiljenih dizajnera, Alexandera McQueena. Strukirano odijelo koje joj je savršeno pristajalo, Kate je kombinirala s dolčevitom u sličnoj tamnoj nijansi i Gianvito Rossi cipelama od brušene kože s visokom potpeticom. U njen elegantan i po mjeri skrojen styling savršeno su se uklopile i viseće naušnice ukrašene dijamantima i safirima, koje su nekad pripadale princezi Diani

Moda Kate Middleton obožava ovu torbicu - ima je u čak 13 različitih boja

Princ William također je nosio elegantno tamno odijelo sa svjetloplavom kravatom s uzorkom. Inače, princ i princeza od Walesa u posjetu su SAD-u po prvi put nakon 2014. godine, 

Kasnije istog dana, na sastanku u bostonskoj Gradskoj vijećnici, Kate Middleton nosila je Burberry haljinu dugih rukava s tartan uzorkom i pripadajući kaput u tamnozelenoj boji, kao i štikle Emmy London te torbicu Mulberry.

Ipak, iako princeza promovira dizajnere svoje domovine, na utakmicu Boston Celticsa došla je u vintage Chanel jakni koju je već nosila. Jakna iz 1995. godine je izrađena od tvida u kobaltno plavoj nijansi i ima dvostruko kopčanje. Kate je upotpunila styling uz nakit Laura Lombardi i Shyla London. 

Moda Palača donijela zabranu vezanu uz Kateinu odjeću: Što je bilo dopušteno kraljici Elizabeti i Camilli, njoj nije

Posjeti Miss7.24sata.hr