Kate Middleton nosi hlače savršene za jesenske dane, a mi smo pronašli slične modele

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Kate Middleton nema puno prostora u modnom eksperimentiranju, ali zato su njezine kombinacije besprijekorne
  • Mnogima je za oko zapelo opušteno izdanje vojvotkinje od Cambridgea u kojem su najpoželjniji predmet prljavo ružičaste hlače na crtu
  • Odlično ih je iskombinirala uz Superga tenisice i bijelu majicu, a mi smo pronašle i slične komade hlača u našim trgovinama 

Kate Middleton sinonim je za eleganciju pa kada i prilika zahtijeva nešto opuštenije, casual izdanje. Ovaj put s odmakom od  visokih potpetica i haljina sa zanimljivim i decentnim uzorcima, Kate je uskočila u bijele tenisice i reciklirala već viđene hlače ružičasto pastelne boje. Izdanje u kakvom je baš ne viđamo prečesto, pun je pogodak, a smatraju tako i ljubiteljice mode koje su već odavno pokupovale identičan model hlača iz Marks & Spencera koje koštaju 29,50 funti (oko 240,00 kuna).

Moda Novi najdraži jeftini brend Kate Middleton: oduševit će te ako voliš cvjetne haljine

Uz hit hlače Kate je iskombinirala bijelu majicu kratkih rukava Ralph Lauren te Superga bijele tenisice. Casual eleganciju vojvotkinja je zaokružila nakitom s potpisom Halcyon Days, Spells of Love i Danielle Draper.

Novi izgled Kate Middleton ponovno je posvijetlila kosu, a frizeri smatraju kako je ova promjena za nju bila pun pogodak!

Kate je nosila jednostavnu raspuštenu kosu te neutralni make-up u druženju s roditeljima kako im bi pružila podršku u vrijeme pandemije uzrokovane koronavirusom. Dobro raspoloženoj Kate očito je prijalo jesensko sunce u jednom od londonskih vrtova u parku Battersea.

 Vojvotkinja od Cambridgea u London se sa suprugom Williamom i njihovom djecom princom Georgeom, princezom Charlotte i princom Louisom vratila nakon što su neko vrijeme proveli na selu, točnije u engleskoj pokrajini Norfolk, na imanju Anmer Hall koje također pripada kraljevskoj obitelji.

Vjerujemo kako je za opuštenu i blistavu Kateinu pojavnost zaslužan i boravak na engleskom selu, a svakako nas je inspirirala da i u našim high-street dućanima potražimo slične modele hlača koje su idealne za ove rane jesenske dane. 

Modni odabiri Postoji razlog zašto Kate Middleton odjednom često nosi zelenu boju, a znamo koju bi i ti trebala uvrstiti u svoju garderobu

S lijeva na desno: Zara (199,90 kuna), Reserved (399,90 kuna), H&M (oko 150,00 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr