Ovaj kardigan od kašmira fashionistice obožavaju već godinama, pronašle smo još 12 sličnih modela

Instagram @vinccioslo
Vidi originalni članak
  • Pleteni džemperi, puloveri i kardigani jedan su od omiljenih odjevnih komada u jesenskoj i zimskoj sezoni
  • Topli i stylish, uz njih svaki naš outfit izgleda dotjerano i sofisticirano
  • Model kardigana na kopčanje brenda Khaite modne insajderice nose iz sezone u sezonu, a mi smo pronašle i slične verzije njihovih modela po pristupačnijim cijenama

Modne trendseterice i fashionistice već godinama ne skidaju kardigan brenda Khaite s trona omiljenog odjevnog komada za jesen i zimu. Još 2019. proslavila ga je glumica Katie Holmes, koja se na ulicama New Yorka pojavila u kompletu pletenog topa i kardigana u tamnosivoj boji te stavila modele ovog njujorškog brenda na svačiji modni radar. 

Moda Ružni božićni džemperi najbolja su najava blagdana! Evo kakve nudi Primark

Osim udobnog kardigana na kopčanje, još se jedan model posebno ističe među Khaite dizajnima, a to je džemper sa srcolikim izrezom, koji voli nositi i Rosie Huntington-Whiteley, ali i mnoge druge modne influencerice.

Meki kardigan od kašmira jednostavne je, opuštenije siluete s tri gumba i dva džepa s prednje strane, što ga čini idealnim za svakodnevne prilike, ali i za uklapanje u elegantnije kombinacije s primjerice svečanim hlačama, satenskim midi suknjama ili haljinama. 

Bezvremenski i chic dizajn ovog kardigana već mu nekoliko sezona osigurava mjesto u jesenskoj i zimskoj garderobi svih ljubiteljica mode i luksuznog pletiva, a iako je pozamašna investicija, mnogi tvrde kako doista vrijedi i zbog kvalitetnog mongolskog kašmira koji se koristi pri izradi. 

Neutralne nijanse i klasičan dizajn ovih kardigana obećavaju nošenje ovih modela i u mnogim modnim sezonama pred nama. 

Naravno, na modnom tržištu uvijek postoje i pristupačnije, slične varijante koje donosimo u nastavku!

Moda Puloveri s pletenicama najljepši su pleteni komadi garderobe za hladno vrijeme

Posjeti Miss7.24sata.hr