Kakve tenisice nosimo ove jeseni i zime? Odabrali smo top modele

Buzz
Vidi originalni članak
  • Odbacujemo sandale i tražimo udobnu i stylish jesensku obuću
  • Naravno da je na vrhu popisa savršen par tenisica
  • Donosimo trendove koji ove jeseni vladaju svijetom tenisica i unisex top modele nosive u raznim kombinacijama

Tenisice su 3 u 1: savršena kombinacija funkcionalnosti, izraz osobnog stila i način da pokažemo svoje vrijednosti i nezamislivo je danas ne posjedovati barem jedan par. Zato smo s velikom znatiželjom željeli zaviriti u svijet trendova za jesen, jer ovu obuću nosimo na treninge, kave, čak i izlaske i urede. Naravno, skidamo ljetnu obuću kao što u stražnji dio ormara prebacujemo lan i posežemo za vunom ili kašmirom, a tipično, jesen zahtijeva bogatu paletu boja - i da, tu u prvom redu mislimo na bež i zelenu - kao i teksture poput antilopa. Ali, ne želimo brzati, dopusti da te provedemo kroz top trendove među tenisicama za jesen 2023. koja nam je upravo stigla. 

Inspiracija retro

Odnedavno je vintage dizajn velikih brendova ponovno privukao more obožavatelja, a influencerice poput Kendall Jenner, Belle Hadid and Emily Ratajkowski su prigrlile retro stil, posebno onaj koji kombinira retro modele tenisica u novim bojama. Volimo ovaj trend jer vintage tenisice jesenskom looku daju zanimljiv stilski pečat i pružaju neslućene mogućnosti kombiniranja.  


adidas Tenisice Gazelle, crvene i plave, 109,99 €, Buzz

Klasika

Klasične nogometne siluete vratile su se u velikom stilu, a to je trend koji smo počeli viđati sredinom godine. Za jesen 2023. posebno popularni su, uz klasične bijele i crne verzije, zeleni i bež modeli. Mogućnost kombinacija? Neizmjerna.

 adidas Tenisice Superstar, 119,99 €, adidas Tenisice Gazelle, 109,99 €, Buzz
 

S metalik detaljima

Trend metalik detalja nastavlja osvajati modne entuzijaste svojom neospornom privlačnošću i tragom futurizma koji se spaja s nostalgijom. No, ono što te može iznenaditi: srebrne tenisice nisu samo super atraktivne, već su i nevjerojatno svestrane. Uparene s odjećom za slobodno vrijeme stvorit će zanimljivu mješavinu sportskoga chica, a pomalo su neočekivan i vrlo poželjan zaokret u stylish outfitu.

adidas Tenisice Superstar crne, 103,99 €, adidas Tenisice Superstar bijele, 90,15 €, Buzz

Brušena koža

Bez obzira na to koji su stilovi tenisica u trendu, antilop se uvijek uspije vratiti na modnu pistu (s dobrim razlogom). Ova je tkanina dobra za prijelazno vrijeme zbog svoje svestranosti - kako u stilskoj raznolikosti, tako i u načinu na koji se može kombinirati. Ukratko, nema sigurnijeg modela za jesensku investiciju od para tenisica od brušene kože.


adidas Tenisice Gazelle, crne i zelene, 109,99 €, Buzz

adidas Gazelle među najpoželjnijima su otkako su se prvi put pojavile 1968. kao nogometne tenisice. Moderna verzija ostaje vjerna izvornom dizajnu s gornjištem od kože, kontrastnim 3-prugama i trolistom na jeziku, a najnovijim adidas modelima odoljeti ne mogu ni naše poznate osobe poput glazbenice Mie Čičak, poznatije kao Miach, i uspješnog kreatora sadržaja Janka Janića.

Potraži reizdanje adidas Gazelle tenisica koje odaju počast omiljenoj verziji iz 1991. s istim materijalima, bojama, teksturama i proporcijama u Buzz trgovinama i web shopu

Stvorene su za košarku, a zablistale u hip hopu i skateu - klasične adidas Superstar tenisice promijenile su pravila igre ​​čim su iskoraknule s terena. Sada se legendarna tenisica nosi diljem svijeta zahvaljujući svojoj vrhunskoj konstrukciji i bezvremenskoj silueti. Jednom klasik, uvijek klasik, a novu kolekciju potraži u Buzz trgovinama i web shopu

Posjeti Miss7.24sata.hr