Kako total jeans radi na dvije generacije? Šibenčanke znaju

Duško Jaramaz/PIXSELL
Traperice su vječni komad, a za kombinaciju traper jakne i traperica se ipak rjeđe odlučujemo jer je smatramo pomalo riskantnom. Ipak, ove dvije Šibenčanke različitih generaciju itekako to znaju nositi
Vidi originalni članak

Šibenska modna špica - ako je vjerovati ovim slikama, procvjetala je. Atraktivne Šibenčanke svih generacija ovih dana rado pokazuju svoje outfite. I ono što je zanimljivo - i dame u najboljim godinama prate trendove. Tako su se ovih dana dvije dame prošetale u vrlo sličnim outfitima. 

Djevojka u total denim izdanju imala je majicu s printom, adidas Stan Smith Superstar tenisice, tamne okvire naočala te pletenu torbicu srednjih dimenzija. Mladenački i svježe! Ako bismo ovakvu kombinaciju traperica s traper jaknom željeli dodatno modno unaprijediti, možda bismo mogli dodati i lagano raskopčanu traper košulju umjesto jakne. Jer, traper je vječan!

LEVI'S Personalizirani Levi's-ovi komadi koje trendseterice obožavaju

Da kombinacija total denim looka funkcionira na svim generacijama, dokaz je ova gospođa koja se prošetala centrom Šibenika. Ona je umjesto traper jakne odabrala košulju od trapera u kombinaciji sa sasvim posebnim šarenim trapericama. Boja bluze i tenisica su bili matching - blijedoružičasti! A konačnu točku na "i" dale su fluorescentne ružičaste naočale!

Posjeti Miss7.24sata.hr