Kako nositi oksfordice: kombinirale smo ih u tri stajlinga

Miss7/Thinkstock
Ove popularne uniseks cipele volimo jer ih je vrlo lako kombinirati na razne odjevne komade. Već nekoliko sezona idealne su za jesenske dane, ali nas novi modeli uvijek oduševe
Vidi originalni članak

Brojne djevojke biraju oksfordice kao svoj prvi izbor kad je obuća u pitanju. Jednostavne, a opet elegantne cipele mogu podići i najjednostavniji kombinaciju. Ove cipele super izgledaju i uz haljine i uz hlače. Mnoge naše influencerice su i same poludjele za ovim modelom cipela, pa smo odlučile posuditi njihov stil. A je li nam uspjelo, pogledaj u nastavku. 

Jedna od njih je i Marija Nikšić koja se malo udaljila od klasike i izabrala je oksfordice u plavoj boji. Uz njih je kombinirala jednostavne hlače i točkastu košulju preko koje je prebacila kratki kaput. 

Mi smo se isto malo poigrali s ovom kombinacijom za koju nam je Marijin outfit bio inspiracija, a baza su nam bile osfordice čija je boja zanimljiva kombinacija ljubičaste i bordo. 

Influencerica Željka Molnar odlučila se za klasične crne oksfordice koje je kombinirala s petrolej plavom haljinom od baršuna, a kao modni dodatak je izabrala crni šešir. 

Željkina kombinacija nas je inspirirala za jednostavan,a opet efektan look kojeg će podići modni dodaci poput šešira i torbice koja dodaje svježinu. Klasične, ravne crne oksfordice su idealne za ovu kombinaciju. 

MODNI IZBOR Idealne haljine za jesen - i to sve do 160 kuna!

Franka Bliznac je za svoj stajling odabrala srebrne oksfordice na petu kakve smo mogli vidjeti i u kolekciji Stelle McCartney. Njezin oksfordice su odmak od klasike, a pokazala nam je kako izvrsno pristaju i uz suknju. Franka je odabrala sjajnu, srebrnu suknju koju je kombinirala s basic t-shirom i kožnom jaknom. 

Po uzoru na Franku, i mi smo osmislili kombinaciju koja može biti svakodnevna, a možeš u njoj i produžiti u noćni izlazak. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr