Kako izgleda kad se Versace udruži s Duom Lipom? Leptirići lepršaju kolekcijom La Vacanza

Versace Foto: Versace. Dua Lipa x Versace kolekcija
Vidi originalni članak
  • Nakon tjedana iščekivanja, nova kolekcija nastala suradnjom Due Lipe i Versacea napokon je predstavljena 
  • Svoj debi imala je na modnoj reviji u Cannes, 23. svibnja, a dostupna je i online
  • La Vacanza se sastoji od upečatljivih luksuznih komada punih moderne elegancije, a kroz cijelu kolekciju proteže se motiv leptira

Zajednički dizajnirana kolekcija La Vacanza nastala je združenim snagama pjevačice Due Lipe i dizajnerice Donatelle Versace te u potpunosti obilježava prepoznatljivi Versace lifestyle. Glamurozna kolekcija prepuna savršeno krojenih ženstvenih haljina, elegantnih kompleta, kupaćih kostima s logom brenda i modnih dodataka zajednička je vizija Donatelle Versace i Due Lipe moderne elegancije za "La Vacanza", odnosno odmor. 

Kolekcija s više od 40 lookova je 23. svibnja predstavljena u Cannesu te je u svima izazvala apsolutnu želju za godišnjim odmorom i opuštanjem.

Moda Profinjenost i neutralne boje ono su što odlikuje H&M-ovu novu ljetnu kolekciju. Lajkamo, jako

Kolekcija je inspirirana prepoznatljivom Versace estetikom, a kroz gotovo sve komade provlači se motiv životnog ciklusa leptira, koji se na odjevnim komadima i modnim dodacima iz La Vacanze pojavljuju u kristalićima optočenom trodimenzionalnom obliku ili kao šareni print na suknjama, haljinama, hlačama i topovima. Na pojedinim komadima nalaze se i upečatljive svjetlucave pribadače s glavom Meduze, kao i drugi zlatni metalni detalji. 

U nastavku smo izdvojile neke od odličnih komada iz nove Dua Lipa x Versace La Vacanza kolekcije. 

Moda Koliko živih boja, resica, mrežastih tkanina i prugica! Genijalna Mango x Simon Miller kolekcija nas je očarala

Posjeti Miss7.24sata.hr