Kako Hrvatice nose military stil?

Davor Puklavec/ Pixsell
Dizajneri se privatno rijetko kada uhvate u koštac s trendovima, no na predstavljanju Maison Martin Margiela kolekcije za H&M Anamarija Asanović i Ogi Antunac su učinile upravo to.
Vidi originalni članak

Predstavljanje bilo koje kolekcije poznatog švedskog brenda je idealna prilika da hrvatske ljubiteljice mode pokažu svoj stil. Sinoć su, između ostalih, novitete pogledale i Ogi Antunac te Anamarija Asanović koje su objeručke prihvatile military stil koji je ove sezone veliki hit.

Mlada dizajnerica iz Splita odlučila se za kombinaciju strogog vojničkog stila i klasičnog glamura. Iako se to u teoriji čini kao fantastična ideja, Anamarija je dokaz da u praksi ne mora biti tako. Široka maslinasta jakna sa svjetlucavim ukrasima na džepu, sjajne tajice, svjetlucave cipele koje idu u špic i zlatni clutch ostavljaju dojam kao da se mlada dizajnerica previše trudi. Da moramo izbaciti jedan komad iz ove kombinacije to bi svakako bile hlače koje Anamarijinu figuru nepotrebno šire.

S druge strane, Ogi je živi dokaz kako se elementi pojedinog trenda mogu ukomponirati u osobni stil. Ostajući vrijedna svom modnom izričaju, Ogi je odabrala military uzorak na hlačama, a ostatak kombinacije ostavila u svojoj omiljenoj crnoj boji. Kao "točka na i" tu su motorističke čizme s tragovima boje na prednjem dijelu.

Posjeti Miss7.24sata.hr