Kad je o pletenini riječ, ovaj svestrani komad bit će kralj zime: dugi kardigan

Pr/Mango
Vidi originalni članak
  • Poput kaputa dugi kardigani jedan su od najpoželjnijih komada predstojeće sezone
  • Nevjerojatno svestrani, pristaju uz sve, i traperice s kaubojkama i haljinu i tenisice
  • Evo kako nositi, a zavirili smo i u ponudu u trgovinama. Cijene su sasvim OK

Pomalo boemskog štiha, napola džemper, napola kaput, dugački kardigan je it predmet predstojeće sezone, barem kad je riječ o pletenini. Cijeli stajling možeš graditi oko njega, a još jedna prednost je i što je stvoren za slojevito oblačenje - idealno za ovo nepredvidljivo vrijeme kad temperatura skače i pada nekoliko puta u istom danu. Zimi se pak, kao dodatni topli sloj, može nositi ispod kaputa.

BEAUTY 5 pogrešaka koje možda radiš s kremom za lice

Ove godine nose se kardigani od finog glatkog pletiva, ali i rebrastog, te oni pleteni od vune vrlo debele niti. Kako stilizirati dugački kardigan? Zapravo, teško se možemo sjetiti odjevnog predmeta uz koji ne ide: nosi se na skinny traperice jednako kao na hlače širokih nogavica ili pak kratke hlače, ispod njega možeš odjenuti jednako dolčevitu kao i kratki topić bez rukava. Ide i na tenisice i na čizme, a mrske mu nisu ni romantične haljine ni uske olovka suknje i štikle - outfit za ured.

S lijeva na desno: Mango (599,90): H&M (225,00kn); Mango (599,90kn); C&A (112,00kn)

Prevladavaju najčešće tipični jesenski smeđi tonovi, u paleti od bež, preko boje duhana do hrđavo smeđe te klasične boje, crna, siva i bijela s pokojim drukčijim komadom, poput žarko žutog kardigana koji smo pronašlu u trgovini C&A. Kombinacije s kardiganom djeluju opušteno, a opet na neki način i elegantno. Nije čudno što se ovaj svestrani predmet vraća svakih nekoliko godina. Zimom 2020. će sigurno vladati. 

Moda Zašto su pleteni topići najslađa stvar iz Zarine jesenske kolekcije?

S lijeva na desno: Stradivarius (199,90kn); H&M (225,00kn); Stradivarius (199,90kn); Mango (349,90kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr