Juditi Franković dobro stoji plavo

Željko Lukunić/PIXSELL
Početak Perwoll Fashion.hr-a obilježila je modna revije Aleksandre Dojčinović. Dizajnerica koja je jedna od omiljenih kreatorica poznatih dama domaće scene, još jednom je privukla mnoge glumice, pjevačice i voditeljice.
Vidi originalni članak

Od svih prisutnih najviše se istaknula Judita Franković. Glumica, koja i inače ima osebujan i izgrađen stil, je nosila crno-plavu kombinaciju koja ne samo da joj izvrsno pristaje nego je i izrazito zanimljiva.

Pomalo retro suknju iznad gležnja plave boje s crnim točkicama kombinirala je s crnim topom krojenim poput fraka. Crne salonke, veliki prsten i tamne čarape su bile sve što je potrebno da ova glumica zablista. Pohvala ide i već prepoznatljivom make upu s crvenim ružem.

Manje dobar je bio odabir njene kolegice Ecije Ojdanić. Iako je lijepa glumica više puta pokazala kako ima dobar ukus, za ovo modno događanje nije pogodila. Iako se radi o dizajnu Aleksandre Dojčinović koji joj inače laska, ovoga puta se boja haljine stopila s bojom tena i ostavila pomalo bljedunjav dojam. Nije pomogao niti široki kroj haljine koji traži izrazito vitku figuru ili barem naglašavanje struka remenom. Bež torbica i peep-toe salonke samo su doprinijele mlakom dojmu.

Ove, ali i druge kombinacije poznatih uzvanika s revije Aleksandre Dojčinović pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr