Jesu li oni normalni?! Traperice sa špagicama šokirale Internet

PR/WhatsApp
Ova godina već je u znaku katastrofalnih dizajna traperica - a izgleda s tom pričom još uvijek nismo gotovi. Upoznaj traperice sa špagama, novi goli hit brenda Fashionnova
Vidi originalni članak

Moramo li istaknuti jedan online shop koji trenutno vlada svijetom, to bi neupitno bila Fashionnova. Pusti ASOS, pusti Shein - Fashionnovu nose svi od Jennerica do Cardi B koja ju čak spominje u jednoj od svojih pjesama. Okej, u čemu je fora? Ovaj brend navodno stvara odjeću koja savršeno pristaje oblinama. I to ne tipičnim oblinama, već "Instagram" oblinama; djevojkama koje imaju velike grudi, vrlo uzak struk i široke bokove s povećom stražnjicom. Kako kažu - pristaje im kao rukavica!

S druge strane, Fashionnova je poznata i po ekscentričnom dizajnu, kojega najviše odlikuje dosta golotinje, no neke stvari jednostavno ne očekujemo; primjerice, traperice sa špagama! Model "Wild Thang" dolazi u crnoj boji i fake koži te u svijetlo plavom traperu, koje na stražnjici imaju patentni zatvarač, visoka su struka, rastezljive i s prilagodljivim špagicama. Stražnja strana hlača je normalna, inače se pitamo kako bi ih uopće nosili... U komentarima kupci su puni pohvala jer hlače, navodno, stoje fantastično i super su udobne, iako sugeriraju ostalima da kupe broj veće. Cijena je 315 kn.

Twitter se s njima ne bi složio; zbunjeni korisnici o hlačama "bruje" cijelo jutro, a ovo su samo neki od komentara...

Now women will be walking around with legs looking like Christmas Ham!! 🤢

Krajnje, ljudi mogu pričati što god žele, no kome se sviđaju, nosit će ih. Bi li se ti usudila?

NOSI SE KARIRANO Zašto je ova Zarina haljina za 299 kuna takav hit?

Posjeti Miss7.24sata.hr