Jesi li znala? Birkenstock je lansirao svoj popularni model sad i u prozirnim bojama

Instagram @estefaniaacuna
Vidi originalni članak
  • Na velikom valu svoje popularnosti njemački Birkenstock izbacuje nove i nove modele
  • Najnoviji su oni iz Milky kolekcije s prozirnim PVC remenom preko nogu, u modelima Arizona i Milano
  • Riječ je o šminkerskoj sandali, nije za gaženje po plićaku unatoč plastičnom remenu, a i cijena je šimkerska, vrlo visoka

Izgleda da se ovog ljeta ne možemo zasititi birkenstokica. A njemački brend to itekako ima na umu izbace nove i nove verzije svoje obuće za ljeto. Naravno, u ovo doba godine najpopularnije su Birkenstock sandale koje postoje u cijelom nizu proizvoda, od natikača tipa Madrid do Gizeh japanki, od modela od prave kože do onih od gume, stvorenih i za gacanje po moru. Ipak, nekako u prvi plan najviše iskaču Arizona modeli s dva remena preko rista.

Zapravo su najudobnije za hodanje, i za razliku od prethodna dva navedena modela, najspretnije ako krenemo off road putem pa gazimo po šumskim stazama, stijenama ili oblucima na plaži. A u najnovijim trendovima nose se i na elegantniju odjeću.

Moda Birkenstock natikače imaju opasnu konkurenciju u ovom brendu. A razliku je teško naći

Arizone su se ove godine pojavile u nekoliko novih verzija. Najupečatljivija bila je ona od novog materijala, rafije, prave su šminkerice stvorene za gradske ulice. No ni njihov najnoviji, Milky model nije izazvao manju pozornost...

Riječ je o "prozirnim" Arizonama. Inače, kultna silueta Arizone ostala je nepromijenjena od njezinog lansiranja 1973. Najnovija verzija je ažurirana s poluprozirnim PVC remenom u odgovarajućoj boji. Ipak, unatoč ovom detalju sandale nisu za vodu jer je ostatak napravljen od Cazador kože. No, estetski, promjena je velika.

Nove 1774 Arizona Milky sandale postoje u (zasad) tri boje, roza, narančastoj i tamno plavoj, gotovo crnoj, a hoće li Birkenstock s vremenom u ponudu dodavati i nove boje ovisit će o uspjehu ovog modela. U koji ne sumnjaju jer se u Milky verziji, u istim bojama pojavio i model Milano.

Cijena novih birkenstokica je, čak i za Birkenstock mjerila čije sandale nikad nisu bile jeftine, visoka, 340,00 eura, a kako su napisali na stranici brenda, "nova kolekcija 1774 sažima nostalgičnu viziju idealiziranog ljeta bez kraja". Hmmm.

Moda Scholl natikače nisu više za bakice i medicinare, postale su obuća za najcool djevojke

Posjeti Miss7.24sata.hr