Jesen s daškom ljeta, tako bismo opisali mini smeđi komplet koji nosi Anđela Kulaš

Instagram @andelica7
Vidi originalni članak

Prema vremenskoj prognozi idućih nekoliko dana vrijeme će biti promjenjivo. Ovo su trenutci u kojima možeš iz ormara izvaditi svu onu odjeću koju ne znaš kada bi nosila, jer ti u njoj nije ni dovoljno hladno niti toplo. Upravo takav komad odabrala je i influencerica Anđela Kulaš, koja se odlučila za spoj mini suknje i cropped jakne dugih rukava modnog brenda Lumina Fashion čija je velika ljubiteljica. 

Komplet koji nosi Anđela dolazi u smeđoj boji i to u konjak nijansi koja je uvijek in, a kada lišće krene padati sa stabala, s njom nikada nema pogreške. Znamo da su cropped jakne jedan od omiljenih gornjih dijelova Anđele, a odlična su stilska igra za izduživanje figure i igranje dimenzijama. Lumina Fashion cropped jakna je dugih rukava i u cargo je stilu, s dva velika džepa na prsima. S obzirom na to da se kopča na gumbe i ima košulja ovratnik mogla bi proći i pod bluzu te se nositi sama, kao što ju Anđela nosi, ali i kao jaknica iznad majice kratkih rukava ako nam zatreba dodatni sloj odjeće. Cijena jakne Lumina Fashion je 55,90 eura.

Anđelina suknja je veliki trend ove sezone, jer su upravo mini suknje s faldama, u stilu školskih uniformi vrlo nošene. I iako ih sve više viđamo u street style varijanti na tenisicama, Anđela ju je spojila s visokim crvenim štiklama i tako dobila ženstveniju kombinaciju. Trenutno su popularni plisirani modeli poput ovoga, ali za koji god se model odlučiš nećeš pogriješiti. Ovaj model je također u cargo stilu te poput jaknice sa svake strane ima dva velika džepa. Cijena Lumina Fashion suknje je 45,90 eura.

Moda Mini suknje ne ostavljamo u ljetu, ovaj model se savršeno kombinira s tenisicama

Posjeti Miss7.24sata.hr