Jennifer Lopez mami poglede u crnom

Charles Guerin- Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
Popularna J.Lo poznatija je po svojoj glazbenoj karijeri i mnogobrojnim ljubavnim skandalima nego po modnim kombinacijama. I dok se većinu vremena ne ističe osobitim stylingom, svako malo uspije iznenaditi modni svijet.
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez za mnoge predstavlja utjelovljenje ženstvenosti i seksepilnosti. Uostalom, ona je jedna od rijetkih zvijezda koje ponosno ističu svoje izražene obline. Tako je i njen modni stil prvenstveno podređen njenoj prirodnoj ljepoti, zbog čega se na prvi dojam čini prosječnim.

Za razliku od većine poznatih ličnosti, J.Lo nikada nije slijepo slijedila trendove. Svoje modne kombinacije uvijek je birala u skladu sa svojim oblinama i situacijom - ističući svoje adute u glamuroznim prilikama te birajući jednostavniji styling u privatnom životu. No, svako toliko ostavila bi dojam na modne kritičare, nasreću češće pozitivan nego negativan.

Od looka djevojke iz susjedstva, kojim su dominirali blještavi modni detalji, velike frizure i mnoštvo nakita, Jennifer se s godinama razvila u elegantnu i ozbiljnu damu. Njen modni stil može se danas opisati kao klasičan i izuzetno ženstven, što dokazuje i ova modna kombinacija.

Crni kaput u kombinaciji s visokim crnim čizmama formula je s kojom ne možete pogriješiti. Iako kožni, kaput i dalje izgleda vrlo glamurozno, a Jennifer poput femme fatale. Smokey eyes i prepoznatljiva valovita frizura izvrsno se uklapaju u cijeli look.

Zanimljivost cijelom outfitu daju modni detalji. Crnu kombinaciju popularna je pjevačica odlučila razbiti bijelom torbicom s trendi zakovicama. Uz to, odabrala je duge kožne rukavice, također s detaljima od zakovica, koje su po nama možda i najbolji dio ionako odličnog stylinga. Naoružana zaraznim osmjehom, pjevačica je nas je ovaj puta definitivno osvojila svojim dobrim raspoloženjem i trendi izgledom.

U galeriji detaljnije pogledajte styling Jennifer Lopez...

Posjeti Miss7.24sata.hr