Jelena Rozga u proljetnom otfitu: ipak, nije odabrala "bile starke" već "bile marantice"

Instagram@rozgajelenaofficial
Vidi originalni članak
  • Da je proljeće došlo u Split znam i po tome što su Splićanke uskočile u platnene tenisice
  • Jedna od njih je i Jelena Rozga koja je i obične visoke bijele tenisice isfurala drukčije od drugih
  • Jednostavnim trapericama pridružila je našim ženama omiljene marantice, trendy vestu i Gucci torbicu 

Jelena voli bijelu boju - bijele kapute, jakne, pulovere, kape - uvjerili smo se to ove zime, a bijela joj i dobro pristaje. No kako je zatoplilo, zimski stajlinzi pretvaraju se u proljetne. A da je u Split stiglo proljeće, najbolji je dokaz kad se Splićanke iz čizama prebace u lagane tenisice. "Bile starke, bile starke, devetdeset pošto žena nosi bile starke. Prije su koštale dvi, tri marke, sada koštaju pet sto kuna bile starke..." Prije šest godina Dječaci (u bendu je bio tada i Vojko V) spjevao je hit o visokim bijelim starkama koje u Splitu nose sve žene. 

Stars Jelena Rozga 'slavi' 25 godina karijere, pogledaj kako je nekad izgledala: "Bilo je svega!"

Ovaj, skoro pa nezaobilazan komad Jelena je zamjenila sa sličnim, ali ipak više fancy - visokim platnenim tenisicama brenda Isabel Marant u bež boji.

Naravno, cijeli je stajling sjajno složen, kako smo i navikli od pjevačice. Otkačeni kaput s dvorednim kopčanjem smo već vidjeli u više njezinih zimskih kombinacija. Jednostavim uskim crop trapericama pridodala je ultramoderan komad: vestu na kopčanje s predimentioniranom kragnom. Velike kragne su u svim modnim kolekcijama, no među žene se probijaju sporo. No Jelena, sa svojim nosom za modu, uvijek je među predvodnicama novih trendova. Na nogama: umjesto bijelih visokih starki, slične marantice.  

Popularnost ovih tenisica među Hrvaticama ne jenjava već godinama. Imaš li ih i ti u ormaru? 

 

 

 

Model smo pronašli na više online trgovina, a cijena je oko 230 eura (otprilike 1900 kuna). Jelena je kombinaciji pridodala i svoju omiljenu Guccijevu Marmont Mini torbicu s lancem. Njezina je cijena ipak malo viša: 1590 eura, nešto više od 12.000 kuna. U ormaru Jelene Rozge: pjevačica ima sjajnu kolekciju torbica - i to dizajnerskih 

 

U  novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr