Jelena Rozga je hrvatska Victoria Beckham

Jelena Rozga je u ponedjeljak 8. lipnja na imanju Marincel predstavljena kao novo zaštitno lice Garnier boja za kosu. Tom je prigodom obukla čak tri stylinga, a sva tri su bila s potpisom brenda Arileo.
Vidi originalni članak

Iako popularna pjevačica, u svojim odjevnim kombinacijama, često pribjegne prekratkoj suknji ili kakvom pretjeranom detalju, u zadnje nas vrijeme oduševljava svojom profinjenošću. Tako se ovaj put odlučila za minimalizam u vidu bijelog ženskog odijela, elegantne večernje haljine u istoj boji i bež pencil haljine s asimetričnim rukavima.

Gornji  dio odijela bio je sačinjen od stroge bluze s efektnim rukavima, a donji od uskih hlača koje su sezale do gležnja. Look je zaokružila bež salonkama, dok je nakit ovaj put gotovo izostao.

Crveni ruž i lak za nokte u istoj boji savršeno su naglasili ovu monokromatsku kombinaciju. Što se tiče frizure, tu se također odlučila na jednostavnost te je izabrala svoj uobičajeni duži bob. U bež kombinaciji, make up, frizura i cipele ostali su isti, s iznimkom male crvene torbice. 

Zadnji styling, za potrebe kojeg je pjevačica obukla bijelu večernju haljinu nalik vjenčanici, u potpunosti je oduševio sve prisutne. Haljina naglašena tankim remenom sa zlatnim detaljom, istaknula je ženstvenost i zavodljivost Jelenine figure. I tu su odlično poslužili crveni ruž na usnama te crveni lak za nokte.

Jelenina modna transformacija je nevjerojatna. Budući da je na početku karijere njegovala potpuno drugačiji stil, nismo mogli ni slutiti da će postaje ikona stila koja preferira jednostavnost i eleganciju. Za Jelenu sada slobodno možemo reći kako je hrvatska Victoria Beckham

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr