Jelena Rozga iznenadila nas je izborom haljine - iz Zare. Sad doslovno možemo kopirati njezin look

Instagram/Zara Jelena Rozga
Vidi originalni članak
  • Jelena Rozga pozirala je u kratkoj crnoj haljinici s efektnim remenom
  • Ovaj put pjevačica se nije odlučila za neki skupi brend, već za Zaru
  • Za umjerenu svotu postigla je wow! efekt - haljina je iz nove kolekcije i košta 399 kuna

Life&style Ljetovanje s frendicama ili dečkom: Prije nego što kreneš, ovo moraš znati

Popularna pjevačica velika je obožavateljica mode, a u njezinim odjevnim kombinacijama često možemo primijetiti potpunu eleganciju. Jelena Rozga i ovaj nas je put oduševila, ali i ugodno iznenadila kada smo vidjele kakvu je haljinicu odabrala i gdje je možemo kupiti.

Svojim se obožavateljima zahvalila na prekrasnom tjednu ispunjenom koncertima i pozirala s velikim osmijehom. Zablistala je u crnoj mini haljinici s raskošnim i asimetričnim donjim dijelom. Ono što nismo očekivale jest da je haljinica iz svima nam lako dostupne high street trgovine - Zare.

Haljinu krase tanke naramenice i V-izrez te široki crni pojas s velikom i okruglom metalnom kopčom. Njezina je cijena 399,90 kn, a dolazi iz nove Zarine kolekcije.

Jelena je haljinicu kombinirala s jednostavnim sandalama zlatne boje. Budući da je haljinica toliko preslatka, a ujedno i seksi, odmah smo je poželjele imati! Pjevačica je ovom objavom prikupila hrpu lajkova i pozitivnih komentara na svoj izgled. "Pa ti si kao djevojčica! Lijepa i draga žena prekrasnog glasa", glasio je jedan.

Pohvalili su je i njezini kolege i prijatelji. "Blago onom tko te ima", napisao joj je Mate Rončević, a Sonja Kovač jednostavno je komentirala "Lipotice!". Ipak, ovo nije prvi put da je pjevačica zablistala u Zarinim komadima. Tako je nedavno kombinirala traperice i košulju iz popularne trgovine.

Iako je često možemo vidjeti u skupoj dizajnerskoj odjeći, Jelena voli nositi i pristupačnije brendove u kojima ionako izgleda genijalno, a svojim nas modnim odabirima uvijek razveseli!

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr