Prozračan zeleni outfit naše influencerice idealan je za toplije dane - pronašle smo slične

Instagram @jelenamarinovic Jelena Petrović
Vidi originalni članak
  • Influencerica Jelena Petrović s obitelji je bila na Tajlandu, a fotografije s putovanja nastavlja dijeliti i nakon povratka u Hrvatsku
  • Nama je posebno privukao pažnju zeleni matching set koji Jelena nosi na novoobjavljenoj fotografiji i čini nam se savršenim za toplije dana pred nama
  • Jelena ga je nosila u Bangkoku i kombinirala s ravnim sandalama i Jacquemus torbicom

Influencerica Jelena Petrović nedavno je s obitelji uživala na predivnom Tajlandu, a osim znamenitosti i prirodnih ljepota, sa svojim je pratiteljima redovito dijelila i svoje modne kombinacije. Jelena je s objavljivanjem uspomena nastavila i nakon povratka u Hrvatsku pa je tako jučer objavila fotografiju iz Bangkoka, s opisom "70 metara visoki hram, no ovaj put je moj outfit bio u fokusu". Slažemo se s Jelenom, budući da je njen zeleni matching set doista privukao našu pozornost. 

Lagani materijal i opuštena silueta dvodijelnog seta u zelenoj boji s valovitim spojeni su u ovom stylish setu iz H&M-a, kojeg je Jelena kombinirala s bijelom Jacquemus Le Chiquito Long torbicom i ravnim sandalama. 

Moda Kao Pepeljugine: Adriana Ćaleta-Car obožava ove cipele od vinila sa svjetlucavim detaljima

Casual set uvijek možemo podići parom cipela na visoku petu ili ga ostaviti u ležernom izdanju te ga kombinirati uz bijele tenisice.

U H&M-u i drugim omiljenim high street trgovinama pronašle smo setove slične ovom koji nosi Jelena, u raznim zelenim nijansama!

Moda Predivne Rat&Boa haljine jedva čekamo nositi na ljeto, a naše influencerice već ih nose

Posjeti Miss7.24sata.hr