Jednostavnost na cijeni: Ovi modni komadi su se najviše pretraživali na Internetu u 2022. godini

@handinfire Najtraženiji modni komadi na Googleu
Vidi originalni članak
  • Google je nedavno objavio svoje izvješće o pretraživanjima pod nazivom 'Year in Search 2022'
  • Mi smo se trenutačno fokusirali na pretraživanja vezana uz modu
  • Otkrit ćemo ti koji komadi odjeće su najčešće traženi na Googleu

Nimalo nije iznenađujuće da je ove godine bilo puno pretraživanja poput 'Queen Elizabeth II' i 'Euphoria', ali stilska pretraživanja su ono na što smo se doista usredotočili. Na popisu 10 najtraženijih modnih artikala dominiraju jednostavne stvari iz ormara poput traperica mom kroja i chelsea čizama.

Moda Hrvatice ni ove zime ne odustaju od ovih 'ružnih' čizama, ali ih nose u elegantnim kombinacijama

Najpopularnija pretraga bila je 'oversized shirts'. Oxford košulja na kopčanje dugo je bila dio ormara, ali tzv. 'boxier fit', ležerni kroj košulje, doista je učinio da postane popularna u posljednjih 12 mjeseci, dodijelivši joj kultni status. Frankie Shop jedna je od marki koja stoji iza ovog porasta popularnosti, zahvaljujući svojoj košulji od popelina, koja dolazi u travnatozelenoj, plavoj, narančastoj boji i na pruge. Malo je vjerojatno da će joj se popularnost smanjiti i sljedeće godine, jer su karirane predimenzionirane košulje bile srž Bottega Veneta kolekcije za proljeće ljeto 2023. godine. 

Možda je jedan od razloga zašto je ovesized košulja bila na vrhu liste to što je ovaj predmet uistinu 'bezsezonski' i može se stilizirati za sve temperature - jednako dobro izgleda preko bikinija kao i s debelim šalom i hlačama širokih nogavica. Postoji bezbroj načina stiliziranja prevelike košulje, ali čini se kako je najtraženija upravo ova: Prevelika košulja, hlače širokih nogavica i mokasinke. 

Klasični modni komadi dospjeli su na popis najtraženijih, pa ih proglašavamo odjećom 2022. godine. To nije izgled koji privlači naslove poput Rihannine trudničke kombinacije ili crvene majice s halterima Timothéea Chalameta Haidera Ackermanna, ali to je pouzdana kombinacija koju lako možeš nositi svaki dan u godini.

1. Oversized košulja

Predimenzionirana košulja imala je najviše zabilježenih pretraživanja u 2022. godini, a popularnost je naglo porasla u srpnju. Pretražuje se cijele godine, ali uvijek ima najviše pretraga ljeti.

2. Hlače širokih nogavica

Hlače širokih nogavica imale su najveći broj pretraživanja u travnju 2022. godine, a brendovi poput Frankie Shopa ili The Row stvaraju neke od omiljenih stilova. Nosi ih s majicom bez rukava uvučenom u pojas i prevelikom košuljom koja se nosi otvorena kako bi naglasila izgled hlača.

3. Mokasinke

Mokasinke su dio garderobe, ali su vrhunac pretraživanja dosegle u rujnu 2022. godine. Vjerojatno je to zbog povratka u školu, što ih čini savršenom jesenskom kupovinom. Ili se odluči za nešto elegantno i klasično ili možda za debeljuškasti potplat...

Moda Ako ne želiš slaviti u haljini, ovi kompleti s hlačama ili suknjama izvrsna su alternativa

Posjeti Miss7.24sata.hr