Jednostavno je savršena za jesen, zato se ova H&M-ova haljina skoro rasprodala. Ali postoji u još 7 varijanti

H&M
Vidi originalni članak
  • Nakon što smo prebrodili šok prelaska iz vruće u hladniju sezonu i samo se nakratko (od šoka) oprostili od haljina, opet im se vraćamo
  • Jer i dalje su komad s kojim je najlakše složiti kombinaciju (kakvo olakšanje), a ni u hladnijim mjesecima nam nije mrsko biti ženstven
  • Ovu haljinu iz H&M-a proglašavamo savršenom jesenskom haljinom, a složile su se još brojne žene

Ako tražiš savršenu haljinu za jesen, radije požuri. Mi smo je pronašle. Točnije mi i još puno, puno žena. Riječ je o haljini od krepa brenda H&M, dakle, pomalo neočekivanog materijala za jeden, ali sve ostalo je jesensko - i savršeno. Da počnemo od boja: siva podloga s neupadljivim cvjetnim motivom. Siva čini da ova haljina ide odlično uz crni kaput i crne modne dodatke. Bež i smeđe boje floralnog uzorka (uz blijedu plavu i crvenu) zaslužne su i ako se odlučiš na kombiniranje sa smeđom jaknom ili kaputom i smeđe čizme. Dakle, igraju i hladni i topli tonovi.

Nahvaliti moramo i laskavi kroj koji pristaje svakoj građi, s pojasom koji će figuru i stanjiti vizualno, lepršavost ove haljine, široke rukave, odličnu dužinu, bogo vibru, udobnost... I cijena je plus, 34,99 eura. Minus? Gotovo je već rasprodana. Sve veličine su pri kraju zaliha.

No, imamo i dostojnu zamjenicu. Od ukupno osam uzoraka i boja koje dolaze s ovim krojem haljine, ovaj ne najjesenskiji. Uzorak je opet cvjetni, boje takve da haljina ide i na smeđe i na crno jer je ovdje riječ o crnoj podlozi s cvjetnim (krupnijim) uzorkom u bijelim i smeđim nijansama. Cijena: ista, 34,99 eura. Stanje na zalihama, još lošije. Brojeva S, M i XL više nema.

Treća haljina iz kolekcije koja se trenutačno isto dobro prodaje je ova tamnozelena, vjerojatno jer se ova boja također dobro uklapa u jesensku estetiku. Cijena je puno niža, 23,99 eura i ostali su još samo brojevi XS i M. 

Eh, ova bijela ljepotica po cijeni od 34,99 eura je dostupna u svim veličinama. Ne znamo zašto, nama je super, čak i za jesen.

Eh, ovu ljepoticu poznajemo, bila je hit ovog ljeta i već smo o njoj pisali. Popularna ljeti, normalno da nije toliko popularna ujesen. Sad košta samo 28,99 eura, ali stanje na zalihama... gotovo ne postoji.

Još jedna prava ljetna haljina. Zadržala je cijenu 34,99 eura, ali je ima koliko god želiš. Možda da kupiš za jesen?

Sve gore navedeno vrijedi i za ovu bijelo-ružičastu ljepoticu. 

Dakle, ove boje mogu funkcionirati i ujesen, ako se nas pita. Pa ako se s nama slažeš, cijena je 24,99 eura, a nedostaju samo najveći brojevi.

Još jedna morska sirena, sad nam plavo-bijela kombinacija nije tako privljačna kao ljeti, ali cijena je spuštena na 27,99 eura.

Posjeti Miss7.24sata.hr