Jedan uzorak preplavio je cipele i torbe ove sezone - i izgleda stvarno super

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Nakon leopard i piton uzorka, krokodilski uzorak novi je hit motiv kojeg ćemo rado nositi na modnim dodatcima
  • Zavirili smo u aktualnu ponudu i izdvojile najzanimljivije modele cipele i torbica s ovim uzorkom
  • Dok cipele većinski dolaze u tamnim nijansama, među torbicama se može naći pravo obilje upečatljivih boja

Posljednjih sezona animalni uzorak je osvojio svijet mode te su dućane preplavili modni komadi, dodatci i cipele koje imitiraju životinjsku kožu. Nakon zebri, leoparda i pitona na red u došli - krokodili! Takozvani krok motiv ove je sezone posebno popularan u kategoriji cipela i torbica. Stoga smo mi odlučile zaviriti u aktualnu ponudu te za tebe izdvojiti neke od najzanimljivijih modela.

Trendi frizure Frizeri kažu da će ovih 5 frizura dominirati ove godine! Nas posebno raduje povratak one koju smo nosile kao djevojčice

Cipele s krokodilskim uzorkom

Primjeri: Karla (2.650 kuna), Mango (449,90 kuna), H&M (oko 450 kuna)

Među cipelama s krokodilskim uzorkom u aktualnoj se ponudi posebno ističu dva modela: visoke čizme i robusne gležnjače. Uz klasične visoke modele za oko su nam zapele i kaubojke, hit model jeseni koji je uspješno dočekao zimu. S druge strane, tu si i robusne gležnjače na vezanje s debelom petom, koje su dostupne u visokoj i niskoj varijanti. Što se kolorita tiče, prevladavaju tamni tonovi te modeli izvedeni u crnoj boji.

Primjeri: Stradivarius (299,90 kuna)), Reserved (299,90 kuna), Karla (1.165 kuna)

Za one modno odvažnije donosimo primjere triju klasičnih modela cipela s krokodilskim uzorkom, no svaki među njima je doživio određeni "twist". Tako ti predlažemo da baciš oko na otvorene salonke s prozirnim dijelom, gležnjače s odrezanom potpeticom ili čizme s izrezima. Ovakvi modeli uistinu se ne viđaju svaki dan!

Primjeri: Mango (349,90 kuna), Zara (299,90 kuna), Reserved (349,90 kuna)

BAŠ DOBRO! IMAMO IDEJE KAKO KOMBINIRATI JEDNE HLAČE U PET KOMBINACIJA

Your browser doesn’t support HTML5 video

Super torba Mango torba od 249 kuna neodoljivo podsjeća na Diorovu koju vole mnoge naše slavne cure

 

Torbice s krokodilskim uzorkom

Primjer: Mango mini torbica (169,90 kuna)

Za razliku od cipela u kojima prevladavaju modeli u tamnim nijansama, kada su torbice s motivom krokodilske kože u pitanju pravila nema, odnosno sve prolazi. Tako su uz crne verzije dostupne i torbice u zelenoj nijansi koje doslovno oponašaju krokodilsku kožu. Za one modno odvažnije dostupne su i verzije u upečatljivim bojama poput crvene i ružičaste. Budući da smo u zimskim mjesecima sklone odabrati modne kombinacije u tamnim nijansama, odabirom torbice boji može biti izvrstan način da podignemo monokromatske kombinacije koje nerijetko znaju odavani dojam predvidljivosti i dosade. 

Primjeri: Reserved 199,90 kuna, Mohito 279 kuna, Reserved 249,90 kuna

Što se tiče modela i tu će se pronaći nešto za svakoga, a cijene odabranih modela kreću su od 149 kuna pa sve do 300 kuna. Za obavljanje svakodnevnih obaveza idealne su torbice srednje veličine, a trenutačno su dostupne u kockastoj i polukružnoj varijanti. Ako ste jedna od onih žena koje nikada ne može imati dovoljno mjesta u torbici posebno će te razveseliti veći, poslovni modeli kroki torbi. U ponudi su dostupna i dva trenutačno iznimno popularna modela: torbice koje se nose oko vrata te mini verzije torbica idealne za večernje izlaske. Doista za svaku od nas po nešto.

Primjeri: Mango (169,90 kuna), Zara (3u1, 299,90 kuna), Mohito (179,00 kuna), Mango (129,90 kuna)

 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr