Jean Paul Gaultier napravio pravi show

Guliver Image/Getty Images
Zločesti dečko francuske mode, dizajner Jean Paul Gaultier, uvijek priredi nešto novo zbog čega svi ljubitelji mode znaju da će njegova revija biti pravi show. A ona održana u subotu 28. rujan to je uistinu i bila!
Vidi originalni članak

Ovaj put na modnoj pisti manekenke nisu pozornost plijenile svojih hodom i kreacijama koje nose, dizajner im je dao priliku da prikažu i svoju osobnost. Razigrana i vesela revija odvijala se pred modnim žirijem, a glavne zvijezde su bile Coco Rocha, Hannelore Knuts i Karlie Kloss.

Revija je otvorena crnim rokerskim kombinacijama koje su izazovne, seksipilne i drske. Nagli, ali prikladan prijelaz ostvaren je uz pastelnu i nježnu boju kože koja naglasak stavlja na romantiku i ženstvenost. Crvena i topla smeđa osvježavaju kolekciju i unose neočekivanu twist.

Bio je to pravi show kojeg će ljubitelji mode pamtiti ove sezone. Jean Paul Gaultier je ponovno kroz svoje kreacije pokazao drskost, a prikazani show ponovno je pokazao da je Jean i dalje jedan od glavnih francuskih showmana na modnoj pisti.

U galeriji detaljnije pogledajte dio fotografija iz nove kolekcije...

Posjeti Miss7.24sata.hr