Je li ovo najumišljeniji selfie trend do sad?

Getty Images
Teško ćete moći popratiti ovaj Instagram trend ukoliko po gradu nemate velike plakate i reklame s vlastitim likom
Vidi originalni članak

Od kada je pojam nastao, selfiji su prošli kroz brojne promjene, pogotovo u modnim krugovima. Tako su među modelima jedno vrijeme bili hit selfiji u ogledalu, zatim polaroid selfiji koji, kako im ime kaže, izgledaju kao da su slikani polaroid fotoaparatom, a sada vlada trend poziranja uz vlastiti plakat. I dok je bilo lako ostati u koraku s prethodnim selfie trendovima, ovaj je izvediv samo osobama koje po gradovima imaju plakate, postere ili reklame s vlastitim likom, a to su uglavnom modeli. Meta-selfie trend možda je i najumišljeniji do sad, a poznati modeli redom objavljuju ovakve fotografije. 

Manekenka u usponu, Alanna Arrington, koja je lice posljednje Gap kampanje, nije se trebala puno potruditi da pronađe vlastiti plakat.

Karlie Kloss i Jourdan Dunn u Londonu su pronašle reklamu na kojoj su obje i, naravno, iskoristile priliku kako bi se fotografirale ispred nje.

I druge Victoria's Secret anđelice 'pale' su na ovaj trend. Lily Aldridge pozirala je kraj vlastite reklame za kupaće kostime...

...a Taylor Hill kraj plakata za Victoria's Secret miris Forever Sexy, čije je zaštitno lice.

I Bella Hadid morala se fotografirati kraj velikog billboarda na kojem reklamira nove Calvin Klein traperice.

A trend je prigrlio i jedan muškarac - reper A$AP Rocky koji je zvijezda posljednje Christian Dior kampanje ponosno je pozirao kraj velikog postera s vlastitim likom.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr