Je li ovo moguće? Moschino ima torbice u obliku 'francuza' i kroasana za koje treba izdvojiti 2800 kuna

Miss7/PR
Vidi originalni članak
  • Među neobičnim modnim dodatcima našu su pažnju ovoga puta privukle torbice brenda Moschino inspirirane pekarskim proizvodima
  • Za torbice čiji je dizajn inspiriran baguettima i kroasanima trebat izdvojiti popriličnu svotu čak i na popustu
  • Brendovi nerijetko neobičnim predmetima nastoje privući pozornost, a ovaj dvojac zasigurno je u tome i uspio

Posljednjih godina dizajneri se svim silama trude kreirati neobične modne predmete kojim će uspješno privući pažnju i medija i kupaca. Jedan takav zasigurno je 'Baguette clutch', torbica s potpisom talijanskog luksuznog brenda Moschino. A kao što joj samo ime navodi, riječ je o modelu čiji je izgled inspiriran pekarskim proizvodom baguetteom.

Moda Guccijeve nove naočale uvrnutih okvira koštaju 4700 kuna i rasprodane su. Mnogi se pitaju tko je to kupio!?

Kod nas je ova vrsta kruha poznata pod nazivom 'francuz', čime se jasno daje smjernica kako ova pekarska delicija podrijetlo vuče iz Francuske. Štoviše, originalan naziv 'baguette' označava štap u francuskom jeziku. No, dovršit ćemo ovu kratku lekciju iz gastronomije i vratiti se modi, odnosno dodatku koji nas je potaknuo na pisanje ovog članka. Izvorna cijena ove doista neobične torbice iznosi 758 dolara, no trenutno je snižena na 455 što je protuvrijednost od 2800 kuna. Doista visoka cifra za komad kruha, zar ne?

S polica Wow! Treba li nam uz ove korzet čizme i dozvola za oružje? P.S. Kylie Jenner ih obožava

Na službenim stranicama brenda navedeno je kako su dizajneri poželjeli unijeti dašak humora i ekstravagancije u našu mahom jednoličnu garderobu. Ovu kožnu torbicu krasi realističan trodimenzionalan dizajn vanjskog dijela koji kreira uspješnu optičku varku pa na trenutak stvarno možete dobiti dojam da žena pod rukom nosi kruh, a ne torbicu. A da je ipak samo riječ o unikatnom modnom dodatku potvrđuje zlatni logo brenda postavljen s prednje strane ovog clutcha.

 

U Moschinovoj ponudi svoje mjesto našla je i torbica u obliku kroasana. Premda je nešto manjih dimenzija, za nju ćeš morati izdvojiti istu svotu ako je poželiš u svojoj kolekciji. Znaš li nekoga kome bi idealno pristajala?

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr