Je li Heidi Klum pretjerala s dekolteom ili s time kako dobro izgleda? Evo njenih stylinga iz Cannesa

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Filmski festival u Cannesu traje do 27. svibnja, a crvenim tepihom već su prošetale mnoge svjetske zvijezde, a među njima i Heidi Klum
  • Poznati supermodel u Cannesu je sve oduševila svojim modnim odabirima
  • Prvo je zablistala u žutoj haljini Zuhaira Murada, a dan poslije u jednako glamuoroznoj haljini s perjem

Heidi Klum uz svoju uspješnu karijeru supermodela, poznata je i po velikom trudu koji ulaže u svoje kostime za Noć vještica, ali i glamurozna izdanja na crvenim tepisima. Također, ono po čemu je njemački ex-model itekako poznat jest kako dobro izgleda sa svojih 49 godina. Iznimka nije bilo ni njeno pojavljivane na 67. izdanju Filmskog festivala u Cannesu, gdje se prvo odlučila za dugu svečanu haljinu u žutoj boji, a zatim i blijedozelenu haljinu s puno perja. 

Za premijeru filma 'La Passion De Dodin Bouffant', 49-godišnjakinja odabrala je haljinu s potpisom Zuhaira Murada, iz proljetne kolekcije za 2023. Duga žuta haljina s visokim prorezom na nozi te cut out detaljima s prednje strane, imala je i dugačke rukave u obliku plašta, dok je na ramenima bila ukrašena svjetlucavim kamenčićima. Drapirani rukavi izgledali su posebno efektno prilikom fotografiranja, kad ih je Heidi digla u zrak. No, čini se da to, ma koliko efektno bilo, nije privuklo najviše pozornosti.

Ono očito, ne moramo isticati, zar ne? Poglede je, najviše privlačio Heidin dekolte, točnije cut out detalj na grudima. Koji je puno otkrio, ponajviše to da seksepil ne mora proći s godinama ako se njegujemo i brinemo o tijelu. S tom se sigurno slaže i njezin 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz.

Moda Scarlett Johansson uspije i u najjednostavnijoj haljini najjače zablistati (osim kad se odjene kao za plažu)

Svoj je styling podijelila i na Instagramu, a samo dan poslije, Heidi je u Cannesu na Amfar Gali nosila još jednu glamuroznu haljinu prepunu volumena i ukrašenu perjem, u nježnoj zelenoj nijansi iz Georges Hobeika Couture kolekcije za proljeće 2023. Ovdje su više do izražaja došle njezine utrenirane i vitke noge... Heidi ima mnogo toga za pokazati!

Beauty Koketna punđa i retro makeup - Sydney Sweeney u Cannesu je predstavila svoj možda najuspješniji look

Posjeti Miss7.24sata.hr