Izabel pokazala kako nosi Zarinu suknju za 199 kuna!

Instagram
Genijalna high-street suknja ima velik broj obožavateljica na društvenim mrežama, a sada ju je ponosno prošetala i ova domaća trendseterica
Vidi originalni članak

Visoki struk. Midi dužina. Točkice. Pa da smo mogli odabrati suknju koji je veći trend hit od ovoga, ne znamo bi li uspjeli? Zarina midi suknja s porubom od čipke već neko vrijeme na društvenim mrežama ima velik broj poklonica, ali kada smo vidjeli da ju nosi Izabel Kovačić, jedna od najstajliš Hrvatica - odmah smo znali da je vrijedna pažnje!

Kada je na Instagramu objavila fotku iz Marakeša odmah nam je u oko upala njezina točkasta suknja. Ova je suknja dostupna u Zarinim trgovinama i službenoj online trgovini, a košta svega 199 kuna. Midi je dužine, što ju čini savršenom za sve prilike i događanja, a visoki struk s patentnim zatvaračem sa strane savršeno će naglasiti oblik ženske figure. 

Midi suknja s porubom od čipke, 199 kuna

Mega popularni trend točkastog printa izgleda još bolje u kombinaciji s čipkom (u ovom slučaju na porubu suknje), a lijepa Izabel ovaj je trendi komad iskombinirala s jednostavnom bijelom košuljom pravokutnog izreza. Na cijelu kombinaciju dodala je i remen na struk, čime je dodatno naglasila ovaj dio tijela te ležerno prebacila Louis Vuitton torbicu preko ramena.  

Posjeti Miss7.24sata.hr