Izabel Kovačić je očaravajuća u Mihano Momosa haljini u boji u kojoj je nikada ne viđamo

Instagram@izakova
Vidi originalni članak
  • Izabel Kovačić najčešće viđamo u neutralnim bojama
  • Sada je i nas, a i samu sebe, iznenadila bojom haljine
  • Odlučila se za model brenda Mihano Mimosa - i nije pogriješila

Mnoge slavne dame i influencerice mogli smo često vidjeti u Mihano Momosa kreacijama. Iza tog obožavanog srpskog brenda, čije se vjenčanice i svečane haljine mogu kupiti i u Zagrebu, stoji Mihailo Anušić, kreativni direktor i vlasnik brenda, čiji dizajn vole i Severina i Nina Badrić, ali nosile su ih i Ellie Goulding, Elena Perminova te saudijska princeza Deena Aljuhani Abdulaziz, bivša urednica arapskog Voguea. Zbog njegove haljine je i poduzetnica Izabel Kovačić napravila veliki iskorak i odjenula boju koja i nije česta u njezinu ormaru. 
"Mihano Momosa me 'natjerao' da nosim roza", objavila je na Instagramu uz fotografije i veliki osmijeh.

Izabel je odabrala midi haljinu s oversized ramenom u nježnoroza nijansi s bijelim detaljem. Na stranici brenda vidmo da je cijena haljine 2.670 €.        

Iako i sama priznaje da roza nije njezin favorit, moramo priznati da Izabelinoj lijepoj puti i boji kosa ova nježna nijansa lijepo pristaje. Poduzetnica je uz haljinu za svoj večernji izalazak odabrala crni kaput, pink Dior torbicu te Mach & Mach srebrne sandale s mašnom i kristalima od kojih ne možemo odvojiti pogled.  

Moda Nina Badrić obožava ovaj uzorak! Pronašli smo gdje ga nabaviti i prekrasnu priču koja stoji iza njega

Posjeti Miss7.24sata.hr