Iza nas je bogata modna večer, a Franka je po tko zna koji put pobijedila!

Thinkstock / Spencer Davies
Brojne poznate dame sinoć su blistale i moramo priznati da primjećujemo jednu sličnost - sve su od glave do pete u crnom!
Vidi originalni članak

Iza nas je itekako zanimljiva večer, a osim dodjele glazbenih nagrada za hit godine Cesarica, održana je i prva regionalna dodjela glazbenih nagrada Music Award Ceremony te otvorenje jubilarne 15. Oscar revije u Cinestar kinima. Na sva tri događanja pojavile su se brojne poznate Hrvatice i oduševile svojim modnim izborima. Jedna stvar koju sinoć nismo mogle ne primijetiti je obožavanje all-black outfita. Naime, velika većina naših ljepotica pojavila se upravo u crnome i iskreno, oduševljene smo!

26-godišnja pjevačica Franka Batelić nam je po tisuću i prvi put bila favoritkinja večeri. Na Cesarici je promijenila dva looka - prvo je nosila savršen off-the-shoulder kombinezon s potpisom hrvatskog modnog dvojca eNVy room, a zatim se presvukla u mini haljinu s potpisom Ivana Alduka. Osim nje, na dodjeli nagrada za hit godine u Aldukovoj haljini pojavila se i pjevačica Zsa Zsa. 

STARS Veliko srce Franke Batelić

Franka Batelić

Pjevačica Nina Badrić svojim se outfitom potpuno istaknula u gomili, a umjesto haljine odabrala je prekrasan crni kombinezon u kombinaciji sa sandalama. Gornji dio podsjeća na baršunasti body s točkicama koji je potpuno podigao kombinaciju, dok je donji dio skroz jednostavan i klasičan. 

Franka i Nina

Da klasična crna ne izlazi iz mode, gospođa Tedeschi već godinama uspješno dokazuje. Crnu midi haljinu odabrale su i Vanja Rupena i dizajnerica Alex Dojčinović, a zaključak je jednostavan: apsolutno savršeno stoji svima! 

Vanja Rupena, Djurdja Tedeschi, Alex Dojčinović

Branka Krstulović je mini blejzer-haljinu kombinirala uz trendi čizme leopard uzorka, a voditeljice Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin od-glave-do-pete pojavile su se u crnim kombinacijama. Antonija je odabrala dolčevitu i kožnu minicu, dok je Renata ipak odabrala hlače i top.

Renata Sopek, Ivana Ergić, Branka Krstulović, Antonija Stupar Jurkin 

Nije da nas je trebalo nagovarati, ali crno na crno na crno izgleda tako odlično! 

Posjeti Miss7.24sata.hr