Ivica Skoko spektakularno obilježio 25 godina rada revijom u samom srcu Splita

Promo
Vidi originalni članak
  • Najnoviju žensku kolekciju osmišljenu povodom 25 godina rada Ivica Skoko predstavio je samostalnom revijom
  • Doajen hrvatske mode odabrao je za modnu pistu jednu  od najljepših morskih lokacija na Jadranu, splitsku Matejušku
  • komade iz najnovije kolekcije nerijetko ćemo viđati ovog ljeta na brojnim pripadnicama ljepšeg spola

Poznati hrvatski dizajner pokazao je spektakularnu kolekciju prožetu emocijama i iznenađenjima za uzvanike.

Uzbudljivo modno putovanje povezalo je elemente različitih stilskih epoha s naglaskom na otmjenost i senzualnost te s dozom formalnog, odvažnog i romantičnog, ali i ženstvenosti koja se proteže kroz sve njegove kolekcije. Ovaj je put Skoko pokazao 25 modela, a iako je njegov stil od samog početka prepoznatljiv po romantičnim čipkanim haljinama, ovog puta stavljen je naglasak na samu konstrukciju kojom nova kolekcija postaje sve razigranijom, a do samog kraja i nepredvidivom.

Tako smo na reviji, osim dizajnerovog klasičnog potpisa, mogli vidjeti i brojne haljine slip kroja koje odišu ženstvenošću i seksepilom kojima je naglasak stavljen na siluetu. Imali smo priliku vidjeti brojne svečane i damske lookove, a boje u najnovijoj izvedbi kreću se od bijelih preko palete pastelnih tonova kojom dominiraju nježnoroza i plava.

Izuzetno sam počašćen time što me Split ugostio jer me puno uspomena i dragih prijatelja veže upravo za ovaj grad koji u ljetnom periodu osim što postaje središtem hrvatskog turizma ujedno obiluje i zaljubljenicima u modu i stil. U ovih 25 godina prošao sam puno i svaka od tih godina rada me na neki način definirala te oblikovala u ovo što sam danas te sam iznimno ponosan što se ova godina definira po novim momentima u mom modnom izričaju. Ovu kolekciju posvećujem svojoj majci koja je uz mene od mojih samih početaka jer je ona zaslužna za mene i za sve ovo što sam bio do sad, što sam sada, a i što ću tek postati“, zaključio je Skoko.

Moda Laneno odijelo savršena je kombinacija za ljeto, a ovaj model je hit među ljubiteljicama mode

Posjeti Miss7.24sata.hr