Iva Šulentić odlično nosi španjolski dizajn

Borna Filić/Pixsell
Druga večer Dreft Fashion Weeka Zagreb održana je u četvrtak 8. svibnja. Svoje kolekcije prikazalo je osam dizajnera, a među poznatim licima u prvom redu najviše se isticala voditeljica Iva Šulentić.
Vidi originalni članak

Iva se odlučila za kombinaciju od glave do pete španjolskog brenda The Wandering Collective koji je svoju kolekciju prikazao večer prije.

Crno - bijela kombinacija odličan je odabir, a Iva se odlučila za trendi kratke hlačice i zanimljiv top. Asimetričan kroj s jednim dužim rukavom dodatno je naglašen lađa izrezom koji je otkrivao rame. Iva je uz ovaj ležeran styling kombinirala razigrane čarape s velikim točkama te statement narukvice kockastog oblika. Pohvala ide i za vrlo zanimljive cipele retro dizajna s otkačenim uzorkom. S obzirom na jednostavnost looka, voditeljica je u jednakom stilu nastavila i s frizurom i make upom. Kosa je podignuta u popularnu punđu, dok je šminka bila decentna s narančastim ružem koji je dominirao licem. Dioptrijske naočale velikih crnih okvira zaokružile su kombinaciju, a Iva je još jednom pokazala kako se bezbrižno i neopterećeno igra modom uz odlične rezultate.

U galeriji pogledajte više fotografija....

Posjeti Miss7.24sata.hr