Isto tijelo, ista haljina: Jennifer Lopez prošetala u legendarnoj Versace haljini 20 godina nakon što ju je proslavila

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • JLo je jučer, kao iznenađenje večeri, prošetala Versaceovom pistom u haljini koju je prvi puta odjenula i proslavila na dodjeli Grammyja 2000.-e godine
  • "Jungle Dress" otada je postala ikona, a jednaki status ima i pjevačica - ovako seksi haljinu ne može svatko jednako uspješno nositi s 30 i s 50 godina
  • Na after partyju pojavila se u kombinaciji koja na zanimljiv način slavi ovu haljinu

Jesenski trendovi Elegantno lice trapera: 4 kombinacije s trapericama u kojima ćeš ove jeseni izgledati tip-top

Superstar Jennifer Lopez jučer je doista iznenadila publiku na milanskom Tjednu mode. Nenajavljeno, kao iznenađenje večeri JLo se ne samo pojavila na Versaceovoj reviji nego i prošetala pistom kao zvijezda večeri i svima, očekivano, zastao dah. Predstavljanje kolekcije za proljeće/ljeto 2020. ove modne kuće vrhunac je dobilo upravo u njezinim hodom po pisti - što zbog nje, što zbog haljine koju je nosila. Riječ je o ikoničnoj "Jungle Dress", haljini koju je upravo ona proslavila prije dvadeset godina.

Jennifer ju je prvi puta odjenula na dodjeli nagrada Grammy u Los Angelesu u veljači 2000. Na pozornici se pojavila u pratnji svog tadašnjeg dečka, repera Seana Combsa i bili su stvarno upečatljiv par. On u bijelom odijelu, ona u zelenoj Versace haljini floralnog uzorka koja je velikodušno otkrivala tijelo pjevačice u usponu, bujni dekolte, lijepe noge, seksepilna leđa... Modni kritičari opjevali su njezin izbor, a otada je "Jungle Dress" ušla u legendu, postavši jedna od ikoničnih haljina ne samo modne kuće Versace je općenito mode.

Naravno, jučer je jednako puno komentara osim haljine izmamila i JLo jer, doista nema puno žena koje mogu ovako smionu haljinu jednako dobro ponijeti s 20 godina razmaka. Ali o njezinom tijelu i u ovim godinama više nećemo pjevati hvalospjeve - već je pomalo dosadno.

Donatella Versace, koja vodi kuću od bratove smrti i njen tim smislili su još jednu dobru foru. Na after partyju Jennifer se pojavila u kratkoj haljini, visokim čizmama i s mini torbicom - sva tri komada bila su istim printom hommage slavnoj zelenoj haljini koja je obilježila modnu povijest. Baš dobro!

Posjeti Miss7.24sata.hr