Isprobale smo: Lidl Let`s Celebrate Esmara by Heidi Klum kolekciju

miss7 Haljina 149 kn; Torbica od pliša, 89.99 kn
Bliži se vrijeme uredskih zabava, svečanih druženja s prijateljima i božićnog slavlja. I naravno, to je trenutak kad svi želimo zablistati. Kako to postići? Uz puno šljokica i ostale genijalne komade koje ćeš pronaći u novoj Lidl Let‛s celebrate, Esmara by Heidi Klum kolekciji. Jer - slavlje počinje!
Vidi originalni članak

Šljokice, metalni sjaj, spoj perlica, pliša i umjetnog krzna. Na prvu zvuči kao urebesna kombinacija, ali Lidlov se kreativni tim u suradnji s predivnim supermodelom Heidi Klum pobrinuo da ovaj spoj bude dobitna modna kombinacija za nadolazeće blagdane. Rezultat je svečana kolekcija za koju smo sigurni da će biti razgrabljena. Da ne bi sve ostalo tek na priči, odlučili smo i isprobrati top ponudu pa su tako miss7 novinarke uskočile su u ove sjajne (doslovno i figurativno) komade. 

Crno od glave do pete

Kako uspješno kombinirati hit high street komade s jako svjetlucavnom suknjom? Jednostavno! Upečatljivoj crnoj suknji visokog struka dodali smo neutralniju crnu majicu opuštenih rukava. Ipak, da ovaj t-shirt ne djeluje obično, na njega su našivene sitne perlice zbog kojih je nastao taj poseban efekt. 

Za najhrabrije

Zašto bi se u slavljeničkom razdoblju držali pravila manje je više? Zabavljamo se i poručujemo: više je više! Misliš da je bakrena suknja s prugicama dovoljan statement komad sama za sebe? Apsolutno pa se tako dobro kombinira sa svim baznim komadima poput puderaste majice, ali za potpuni dojam tu je - rose gold sako s jednim odličnim spojem. 80-e su se vratile na velika vrata, a s njima i  - podebljana ramena! Fantastično!

Mala crna haljina

Da, ali ispunjena s jakim šljokicama na sebi. Shift haljina ili haljina ravnog stvorena je za svaki oblik tijela. Za žene dugih nogu da ih  naglasi, dok za nas obične smrtnice ova haljinica može izvrsno funkcionirati i kao tunika na hlače! Efekt je isti - izgledat ćete i osjećati se fantastično!

MISS7 BIRA Dolazi novogodišnja kolekcija Heidi Klum za Lidl!

U hit boji

Ova haljina je spoj svih trendova - svjetlucavo za prazničko raspoloženje, otvorena leđa za naglašenu liniju te boja koja je već neko vrijeme hit boja - rose gold, odnosno ružičasto zlatna, svuda i uvijek!

Posjeti Miss7.24sata.hr