Isabel Marant predstavila nježni rock

@ www.splashnews.com
Ime Isabel Marant već par sezona je poznato u užim i širim modnim krugovima. Njena popularnost brzo raste, a jedan od dokaza je i njena suradnja s highstreet divom H&M-om. Brojni su razlozi zbog čega se revije Isabel Marant nestrpljivo iščekuju, a petak 27. rujna napokon je zadovoljivo njene obožavatelje.
Vidi originalni članak

Dizajnerica Isabel Marant ljubiteljica je svjetskih trendseterica. Njen dizajn nije došao na velika vrata, nije ponudio kreacije koje ostavljaju bez daha i koje na koncu ostaju na modnoj pisti. Isabel uspješno spaja dizajnersku kreativnost, praktičnosti, funkcionalnost i nosivost, koju obožavaju kako poznate zvijezde tako i nepoznate ljubiteljice mode. Ona je put u ormare i cipelare žena diljem svijeta pronašla nudeći causal kreacije koje rado biramo za svaki dan.

Tom izričaju ostala je vjerna i u novoj kolekciji u kojoj spaja na prvu nespojive elemente – ženstvene i nježne kreacije s rokerskim elementima koji su drski i urbani. No, upravo takva mješavina je razlog zbog kojeg je obožavaju trendseterice diljem svijeta.

Prevladavaju nježne pastelne boje i uzorci, ali i rokerska crna boja. Vodeći detalj je volan s kojim se Isabel poigrava na bluzama, haljinama, suknjama, ali i sakoima muškog kroja. Nježne rock kombinacije vjerojatno ćemo uskoro vidjeti na ulicama brojnih svjetskih gradova.

U galeriji detaljnije pogledajte dio fotografija nove kolekcije Isabele Marant...

Posjeti Miss7.24sata.hr