Inuikii ima model koji bi s trona mogao svrgnuti obožavane Ugg Tazz: Mule Wool su nas osvojile

MyTheresa
Vidi originalni članak
  • U čitavoj gomili novih trendova i komada, uvjerljivo najpopularnije su posljednjih godina u hladnim mjesecima bile Ugg natikače Tazz
  • Budući da puno više simpatiziramo nove ideje i trendove od nečega što je viđeno već stotinu puta, bacili smo se u potragu za modelima koji bi bili dostojna zamjena Tazzu koji nam je već malčice dosadio
  • Uvjerljivo najšarmantniji model pronašli smo u ponudi najžešćeg Uggovog rivala - Inuikiija

Svake se sezone na modnom obzoru pojave neki novi modni trendovi i komadi koji neviđenom brzinom pokore svijet, a posljednjih par godina ta je čast pripala uggsicama koje su bez imalo dvojbe postale najpopularnije od sve obuće. Ne bi to bilo ništa čudno da su u pitanju bile mucaste čizmice koje su, složit će se mnogi, nešto najtoplije i naudobnije što je u hladnim mjesecima moguće nositi, no ljubiteljice mode diljem svijeta nisu poludile za njima, već za Ugg Tazz natikačama.

Iako su globalni modni fenomen postale tek tijekom posljednjih sezona, Ugg natikače zapravo postoje jaaako dugo pa smo ih tako detektirali na prijateljici Monici koja ih se nosila još davne 1998., kao i na vrckavoj Lorelai Gilmore koja je u njima chillala 2003. Doduše, obje su nosile Tasman model, pretka popularnom Tazzu koji je gotovo identičan model, samo s platforma džonom. 

Moda Izgledaju identično kao Ugg Tasman, ali koštaju samo 23 eura: poželjeli smo ih u svih 5 boja

Meni osobno koja sam toliko zimogrozna i vječito smrznuta i dan danas je potpuno neshvatljiva ideja da usred zime po vani hodam u natikačama, ma koliko tople bile, no ja sam, očito, debelo u manjini jer se modni svijet ovih šlapica ne može zasititi. Gotovo da ne postoji influencerica s bilo kojeg kontinenta koja se njima nije (po)hvalila na svom feedu, noseći ih uz različite stylinge i u raznim prilikama, a uopće ne sumnjamo da će se ovaj trend nastaviti i u mjesecima koji su pred nama. 

Budući da puno više simpatiziramo nove ideje i trendove od nečega što je viđeno već stotinu (ili milijune, u slučaju modela Tazz) puta, bacili smo se u potragu za modelima koji bi bili dostojna zamjena Tazzu koji nam je, ako ćemo iskreno, već malčice dosadio, a uvjerljivo najšarmantniji model pronašli smo u ponudi najžešćeg Uggovog rivala - Inuikiija.

Moda Ovo bi mogle biti najluđe uggsice koje su ikada dizajnirane: izgledaju kao da su izašle iz Bratz ormara

Model imena Mule Wool dolazi s debelim i izdržljivim džonom otpornim na klizanje, pofutran i obrubljen toplim ovčjim krznom u nježnoj prirodnoj boji, a najjednostavnije bismo ga mogli opisati kao mokasinku kojoj je odrezan zapetak, čime nam u startu djeluje puno profinjenije od Tazza koji, koliko god obožavan bio, doista izgleda kao par kućnih papuča. 

Na primjeru Tazza smo se uvjerili da ovakvi modeli, očito, pristaju i uz traperice, trenirke, suknje i haljine pa isto pravilo vrijedi i za Inuikii šlapice koje će unijeti svježu dozu cozy elegancije u naše omiljene jesenske i zimske stylinge. Kao ni ostalim Inuikii modelima, ni ovome cijena nije mala i iznosi 189 eura, no ako će u prometu biti jednako koliko i Tazz, i trajati ohoho sezona, investicija u njih se apsolutno isplati. Zasad postoje samo u onoj toploj smeđoj tan nijansi, no nadamo se da bi uskoro u ponudi mogle osvanuti i druge boje!

Posjeti Miss7.24sata.hr