Ima mašnice, ali one nisu presudne da bi ova Reserved bluza bila genijalan komad

Reserved Foto: Reserved bluza
Vidi originalni članak

Skandinavski brend Ganni možemo okriviti za to što smo tijekom proljeća svugdje oko sebe viđali djevojke u bluzama koje, umjesto da se kopčaju, se vežu slatkim mašnicama. Dolazile su u raznim bojama i uzorcima, a sada je došlo vrijeme za njihovu jesensku varijantu. Reserved web trgovina, predstavila je čak dva modela s točkicama, a teško nam je odlučiti se za favorita. Cijena ovih bluza s mašnicama je 35,99 eura i dostupne su na Reserved web trgovini.

Bluze su dio nove kolekcije brenda, a pravi su jesenski komad. Bluza boje senfa na sebi ima crne točkice, dok crni model dolazi s očekivanim bijelim točkicama. Imaju blagi V izrez te se vežu na prsima uz pomoć tri mašnice koje su romantičan dodatak ovim tamnijim kolorima. Reserved bluze s mašnicama izrađene su od 100% pamuka te će biti ugodne na koži i neće se uništiti poslije nekoliko nošenja. Puff ramena i balon rukavi daju im barokni izgled koji unosi zanimljivost u na prvi pogled jednostavan komad. 

Odlično će se slagati sa svim tamnijim modelima hlača u tvojoj kolekciji, iako mi možemo zamisliti oba modela i u kombinaciji s mini suknjama i čizmama preko koljena za ženski izlazak u grad. Reserved bluze dolaze u veličinama XS do XL, a vjerujemo da ćeš ih moći dobro iskoristiti.

Reserved svijetlomaslinasta bluza

Reserved crna bluza

Moda Džemperi i veste nisu jedino pletivo koje volimo. Ova Reserved pletena suknja savršeno upotpunjuje jesenski stil

Posjeti Miss7.24sata.hr