Ima li Olivia Palermo besprijekoran stil?

Misha Gulko/Press Association/PIXSELL
Poznata američka ljubiteljica mode, Olivia Palermo jedna je od modnih inspiracija ženama i djevojkama diljem svijeta. Zahvaljujući istančanom modnom ukusu često je proglašavana među najbolje odjevenim ženama svijeta. Moramo se složiti, ali također i primijetiti kako bolje bira svakodnevne komade od onih za glamurozne događaje.
Vidi originalni članak

Trendseterica za dnevne kombinacije bira i zanimljive kombinacije ženstvenih komada s grubljim, muškim detaljima. Tako je i kratku haljinu u vrlo popularnoj crno-bijeloj kombinaciji spojila s robusnim modelom crnih lakiranih cipela koje je ipak podignula "girly" detaljem satenskih vezica. Frizura je praktično skupljena u konjski rep, a zanimljive retro naočale s animalnim printom daju dozu otkačenosti. Veliki zlatni prsten i sat jedini su dodatni detalji, a očigledno je da Olivia ima i favorita među torbama jer je već nekoliko puta viđena s ovim modelom koji se može nositi u ruci, ali i na ramenu zbog dodatnog remena.

Popularna fashionistica za svakodnevna izvršavanja obaveza uvijek bira probrane i elegantne trendovske komade. Tako je jednom prilikom uskladila vrlo popularan komplet u neonski narančastoj boji s peplum majicom uz jaknicu koja je smirila kombinaciju svojim crno-bijelim uzorkom. Peplum je dodatno naglašen remenom sa životinjskim printom. Na nogama su sandale visokih potpetica u plavo crnoj kombinaciji, a torba u crvenoj nijansi je velika i funkcionalna. Statement sat i narukvica samo su zaokružili čitav outfit, dok je Olivia istovremeno izgledala damski i opušteno.

Iako dnevne kombinacije slaže s lakoćom, za glamuroznije prilike Oliviji ipak ne ide toliko glatko. Najčešće malo pretjera s količinom šljokica ili uzoraka kao u slučaju kada je raskošnu haljinu izrađenu od zlatnih šljokica uskladila uz nepotrebnu jaknicu. Iako je izgledalo korektno, haljina bi zbog svog kroja i visokog ovratnika puno bolje došla do izražaja bez jaknice. Vintage clutch, kosa u visokom repu i elegantna narukvica jednostavno se ne uklapaju uz jaknu koja naginje boho stilu.

Olivia je očito velika ljubiteljica trenda životinjskog uzorka koji je vrlo zahtjevan za kombiniranje. Haljina leopard uzorka je već dovoljno jaka sama po sebi, a dodatan štras, prorez na trbuhu i visoki izrez otkrivaju previše i pružaju dojam da je haljina rađena od jeftinog i nekvalitetnog materijala. Clutch torbica s neonskim detaljima također se nikako ne uklapa u styling, dok su kosa i make up dobro usklađeni. Unatoč ponekom gafu na crvenom tepihu, Olivia ipak oduševljava svojim modnim izričajem i ženstvenim stilom. Bezvremenski damski komadi koje s lakoćom spaja s trendovskim detaljima odlično joj stoje i jako dobro zna kako ih nositi, posebice za dnevne kombinacije.

U galeriji detaljnije pogledajte dnevne i red carpet stylinge Olivije Palermo...

Posjeti Miss7.24sata.hr