Ima 87 godina, astronaut je i upravo je postao maneken!

Getty Images
Još jednom na njegovom primjeru možemo naučiti što znači poslovica "Mali korak za čovjeka, velik za čovječanstvo"...
Vidi originalni članak

Buzza Aldrina je 1969. ušao u povijest kao drugi čovjek koji je ikad zakoračio na Mjesec, a sada će još jednom ući u povijest, ali onu modnu.

Naime, ovaj umirovljeni 87-godišnji astronaut odlučio je na trenutak "uzdrmati" svoje umirovljeničke dane i (opet) svojim hodom oduševiti svijet. Naime, početak 2017. godine ostat će zapamćen kao trenutak kada je Buzz Aldrin nosio reviju Nicka Grahama.

Da budemo precizniji, svojim manekenskim izletom u futurističku modu izazvao je klicanje i sveopće oduševljenje u publici, ali i rijetko viđeno odobravanje javnosti.

Pistom je prošetao u crnim elegantnim hlačama i majici s printom, a cijelom kombinacijom dominirale su srebrna bomber jakna i tenisice u istoj nijansi. 

"Obožavam svemir, a pripremajući novu kolekciju zapitao sam se koliko daleko možemo ići. Pa, Mars je 35 milijuna milja daleko, ovisno o danu u tjednu", objasnio je od kud mu inspiracija da spoji modu i znanost te ideja da Aldrinu predloži pomalo neobičnu suradnju.

Osim njega svoj manekenski debi imao je i Bill Nye, poznatiji kao "Čovjek znanost". Riječ je o američkom popularizatoru znanosti, komičaru, televizijskom voditelju, glumcu,piscu i znanstveniku. To se zove svestranost!

Nakon što primijetite print na zanimljivom odijelu koje je nosio shvatit ćete da "svemirska odijela", baš kao ni znanost nikada nisu bila više cool.

Posjeti Miss7.24sata.hr