Idealne čizme za svakoga: Najbolji ulovi sezone

arhiva
Bilo da ste klasičarka, šminkerica ili se volite istaknuti u masi, imamo savršene čizme za vaš stil
Vidi originalni članak

Ljudi imaju različite stilove, stoga se svačiji savršeni zimski outfit sastoji i od drugačijih komada. I dok neki na prvo mjesto stavljaju toplinu, drugima je najbitnije da izgledaju chic, no jedno je sigurno - zimi svi tragaju za idealnim čizmama, a mi smo pronašli savršeni par za svakoga od vas:

Za poslovne žene

Zara, 449,90 kn

Želite li izgledati chic i na poslu, gležnjače na špic savršeno će se slagati sa svim vašim poslovnim outfitima i podariti vam dozu zimske elegancije. 

Za cure koje žele biti primijećene

topshop.com, 105 eura

Želite li se istaknuti u masi, preko zime vam u tome najbolje pomaže obuća. Odaberite "statement" čizmice s izvezenim detaljima, zanimljivim uzorkom ili u nekoj upečatljivoj boji, koje će, također, podići i najjednostavniji outfit.

Za rokerice

Mango, 599,90 kn

Klasične bajkerske čizme s remenjem i metalnim detaljima te po mogućnosti u crnoj boji, nikada ne izlaze iz mode i uvijek jamče cool izgled.

Za šminkerice

H&M, 376 kn

Čizme iznad koljena već su nekoliko sezona u trendu, a najpoželjnije su one koje dolaze u paru s visokom potpeticom. Djevojke koje su navikle hodati u štiklama mogu ih nositi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, a u njima ćete uvijek izgledati izazovno.

Za cure koje prate trendove

Zara, 299,90 kn

Ako ste u toku s najnovijim modnim trendovima, onda ste morali primijetiti kako su ove sezone na modnom tronu čizmice u stilu čarapa, čija je sara načinjena od elastične tkanine. Možete ih nabaviti u gotovo svim high street trgovinama.

Za klasičarke

Mango, 399,90 kn

Jednostavne crne čizme do koljena uvijek će biti u modi, a radi se o paru kojeg bi svatko trebao imati u ormariću za cipele. Ove klasične čizme idu uz sve, a jednom kad ih kupite nosit ćete ih godinama. 

Za ljubiteljice suknji

Zara, 799,90 kn

Ako se ni preko zime ne odričete golih nogu, onda vam trebaju čizme koje se savršeno slažu sa suknjama i haljinama. Gležnjače sa stabilnom potpeticom i vezicama, uvijek su dobar izbor.

Za zimogrozne

Mango, 599,90 kn

U ovakvim čizmicama vaša stopala zimu neće ni osjetiti, a odličan su izbor i za one koji žele izgledati chic na skijanju.

Za cure koje ne vole zimu

topshop.com, 46 eura

Najbolja obuća za razbijanje zimskog sivila i uveseljavanje svakog outfita su metalik gležnjače, koje su ujedno i hit sezone. Izaberite zlatne, srebrne ili čizmice u boji s metalik odsjajem i zima će u trenu biti vedrija.

Za boho kraljice

Zara, 699,90 kn

Boho je također uvijek u modi, a njegujete li taj stil, onda preko zime birajte čizme u zemljanim tonovima i po mogućnosti od brušene kože. Ako uz to još dolaze i u varijanti s resicama, boho chic look vam je zajamčen. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr