I Tatjana Jurić nosi IT majicu ljeta!

miss7
Još uvijek se nisi registrirala u miss7 club? Naše IT majice te čekaju - ako postaneš članica cluba možeš osvojiti jednu od 100 majica koje poklanjamo!
Vidi originalni članak

Crop top, asimetrična ili predimenzionarana majica koja podsjeća na tuniku, savršene su ljetne opcije za kavu u gradu, odlazak na plažu ili ležernu šetnju u prirodi. Izrađene od visoko kvalitetnog pamuka, s pomaknutim dizajnom, neporubljenih šavova i opuštenog kroja, majice "miss7 "i “#jatotako” su već dobile status it majica. Što treba učiniti da bi osvojila jednu od 100 majica koje ti poklanjamo?

Na Instagramu objaviš sliku i označiš miss7 Instagram profil, te se registriraš u miss7 club. Fotografija koju ćeš objaviti na svom društvenom profilu bi trebala imati javnu vidljivost, te bi trebala odražavati tebe i što tebi znači "ja to tako".

Ako još ne znaš što je miss7 club, vrijeme je da te podsjetimo. Članice miss7 cluba očekuje pravi VIP tretman pa će tako moći posjetite it mjesta u gradu, kušati delicije s domaće gastro scene, zabavljati se na najcool eventima, odlaziti na kazališne i kino premijere, družiti se s it domaćim curama, upoznati vrhunske vizažiste i hair stiliste... Ukratko, novi place to be u graud! Sve to i još puno toga krije se u svijetu miss7 cluba koji čeka na svoje nove članice.

Natječaj traje do 7. srpnja, zaključno u ponoć, a dobitnike ćemo kontaktirati u ponedjeljak 10. srpnja na našem Instagram profilu. Pravila natječaja pogledaj ovdje.

Sretno!

Posjeti Miss7.24sata.hr