I dalje se nosi 'teddy coat', a mi smo pronašli pristupačne modele

Miss7/Instagram/Facebook
I ove će nas zime grijati trenovski teddy coat. No kako je cijena onog koje nose naše poznate dame prilično paprena, odlučile smo pronaći jeftinije verzije
Vidi originalni članak

Svake zime muku mučimo s toplim jaknama i kaputima. Ili ne možemo pronaći ono što smo si zamislile ili su nam dosadile naše stare jakne i kaputi. Teddy coat veliku je popularnost stekao prošle jeseni i zime, a ako pogledamo Instagram, a i trgovine, ništa manje nošen nije ni ove zime. Za njim su poludjele poznate trendsetterice, a ako ti se sviđa ovaj trend, pronašli smo jeftinije verzije njihovih kaputa. 

Svijetli kaputi koji djeluju jako nježno, ali i najelegantnije od svih teddy coatova idealan su izbor za tmurne i sive jesenske dane. Osim što griju, dat će romantičnu notu tvom izgledu.

Klasičan smeđi kaput je komad s kojim ne možeš pogriješiti. Jednom u životu takav komad bi si svaka od nas morala priuštiti. Super izgleda za svaki dan, pasat će uz tvoje večernje lookove, a najviše i podsjeća na tvog starog medu. 

Moda Pronašli smo najljepše ružičaste kapute od 230 do 52 000 kn!

Kaputi u boji su uvijek dobra ideja. Istaknut ćeš se u sivilu i sigurno ćeš biti primjećena. Za koju god boju se odlučila, ne sumnjamo uopće da ćeš ju genijalano uklopiti u svoj stil.

Posjeti Miss7.24sata.hr