I one to rade: Slavne dame koje kupuju u "second-hand" dućanima

Getty Images
Čak ni bogati i slavni ne mogu ponekad odoljeti povoljnim i originalnim komadima iz "second-hand" dućana
Vidi originalni članak

Britanski supermodel Kate Moss otkrila je da neki od njezinih najdražih komada garderobe dolaze iz upravo iz "second-hand dućana", a ne iz dizajnerskih butika.

"Kada sam imala 14 godina, nisam sebi mogla priuštiti dizajnersku odjeću, a u trgovinama nisam mogla pronaći stvari koje mi se sviđaju, pa sam zato krenula istraživati second-hand dućana. Tamo sam pronašla predivne haljine iz šezdesetih i sedamdesetih," rekla je manekenka koju mnogi smatraju modnom ikonom.

“ Najviše volim odjeću koju ne možete nigdje pronaći, te stvari imaju posebnu priču iza sebe. Volim sve što je staro, zapravo, sve osim muškaraca,” rekla je Kate.

Da kupuje nošenu odjeću priznala je i jedna od najbolje plaćenih hollywoodskih glumica, Julia Roberts, a njena kolegica Drew Barrymore 2010. je na crvenom tepihu nosila haljinu iz second hand shopa vrijednu 25 dolara.

Obilazak "second-hand" trgovina omiljen su način opuštanja pjevačici Kylie Minogue još od mladosti, a povoljnu odjeću voli i supruga Will Smitha Jada Pinkett Smith, pjevačica Janelle Monáe i brojne druge slavne dame.

Posjeti Miss7.24sata.hr