I Kolinda Grabar-Kitarović voli ružičasto, a zablistala je u Valentino kombinezonu

Facebook @Kolinda Grabar-Kitarović Foto: Facebook @Kolinda Grabar-Kitarović
Vidi originalni članak
  • Bivša hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović na svojem je Facebooku objavila fotografije s putovanja u Maroko
  • Za posjet obilježen "napornim radom, ali i opuštajućim trenucima", kako je opisan u objavi, Kolinda je pomno odabrala i modne kombinacije
  • Na jednoj od fotografija tako se može vidjeti i u svilenom Valentino kombinezonu

Kolinda Grabar-Kitarović proteklih je nekoliko tjedana provela u Maroku, a dojmove s putovanja podijelila je i na svojem Facebook profilu, gdje je objavila više fotografija. "Ugodan i plodonosan početak nove godine u predivnom Maroku, "Kraljevini zalaska sunca", kako na arapskom glasi njegovo ime. Tri tjedna napornog rada, ali i opuštajućih trenutaka u Marrakechu i surovoj ljepoti Atlasa", napisala je bivša predsjednica u opisu objave fotografije, a na jednoj od njih je u modnoj kombinaciji koju su svi pohvalili. 

Kolinda je nosila Valentino kombinezon u jarko ružičastoj boji s uzorkom, koji ima i dodatak šala oko vrata, a izrađen je od fine talijanske svile. Cijena kombinezona lepršavog kroja, kojeg je Kolinda kombinirala s Valentino remenom u pripadajućoj ružičastoj nijansi i sa zlatnim logom brenda te naglasila struk, na stranici mytheresa.com trenutno je snižena sa 7500 eura na 4500, dok je cijena remena 435 eura.

Moda Nina Badrić je sportskom outfitu pridodala luksuznu torbu. Isti model obožava i Angelina Jolie

Osim modne kombinacije s potpisom Valentina, Kolinda na jednoj od drugih fotografija nosi i predivan model Louis Vuitton Twist torbe u nježnoj puderastoj nijansi sa srebrnim metalnim detaljima, a kombinirala ju je u outfitu s crnim odjevnim komadima.

Beauty Ovih 6 kraljevskih beauty pravila Kate Middleton nikad ne bi prekršila, a daju dojam 'tihog luksuza'

Posjeti Miss7.24sata.hr