Hrvatske zvijezde zavode atributima

Marko Prpić/ PIXSELL
Na dodjeli nagrada Story Hall of Fame, održanoj u četvrtak 22. svibnja, mnoge su zvijezde zasjale u elegantnim večernjim haljinama. Među njima se posebno istaknula Severina, dok su nas također osvojili lookovi Tatjane Jurić, Judite Franković i Lane Jurčević.
Vidi originalni članak

Zvijezda večeri je, kao i uvijek, bila Severina. Ne samo da je osvojila čak dvije nagrade, onu za humanitarku godine i onu za zvijezdu godine, nego je opet imala najbolji look. Ovaj se put, kao što to čini često u zadnje vrijeme, odlučila na mračnu romantiku u vidu duge haljine koja se vukla po podu. Haljina je na grudima oblikovana materijalom nalik paučini koja se protezala i preko bokova. Sredinom tijela, haljinu je naglašavao bogati vez od čipke. Dojam je zaokružila crnom clutch torbicom, uvojcima, istaknutim očima i naravno crvenim ružem.

Tatjana Jurić nosila je eNVy room. Haljina je bila sačinjena u dva dijela, gornjeg u obliku crnog topa dubokog V izreza i donjeg u obliku bogate suknje. Eklektična boja donjeg dijela bila je jako upečatljiva, a u suradnji s krojem odlično je pristajala lijepoj voditeljici. Look je naglasila elegantnom punđom.

Judita Franković za potrebe je novog filma, kosu pobojala u plavo, ali moramo priznati kako joj svejedno odlično stoji. Ona se odlučila za minimalističku crnu kombinaciju koja je bila vrlo jednostavna, ali je svejedno naglasila glumičin urođen smisao za stil i profinjenost. Njenu je kombinaciju činila bluza s kratkim rukavima i dugačka suknja krinolina kroja, a naglasila ju je smeđom vintage torbicom.

Lana Jurčević se odlučila na kratku haljinu za razliku od većine zvijezda, koje su birale dugačke haljine koje su vukle po podu ili su bar sezale do poda, prekrivajući obuću. Pjevačica je ljubiteljica šljokica pa se tako i ovaj put odlučila za ljubičastu haljinu optočenu šljokicama. Look je zaokružila sada veoma popularnim gladijatoricama na petu i crnom clutch torbicom. Međutim, nismo sigurni koliko nam se sviđa odabir gladijatorica jer je njihovo kombiniranje riskantan pothvat, budući da često mogu skratiti noge. Lana se tako ovaj put previše povela za trendom koji nije bio najbolji odabir. Svoje je odlične noge mogla naglasiti na bolji način.

Zvijezde su sinoć pokazale zavidan smisao za modu, pozirajući u zamamnim večernjim kreacijama, što je također velika pohvala i nam dizajnerima, čije kreaciju mogu stati uz bok onim stranim.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr