Hrabar izbor Ines Preindl

Petar Glebov/Pixsell
Ines Preindl se u četvrtak 26.2. na zabavi povodom lansiranja portala Indizajn.hr i početka emitiranja nove sezone emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec, pojavila u trendy kombinaciji. Odlučila se za kombinaciju etno motiva i kože.
Vidi originalni članak

Budući da se etno, kao i pripadajući mu uzorci, vratio na velika vrata, Ines nije pogriješila u izboru. Povratak hippie utjecaja i poglavito etna, dali su naslutiti već prvi komadi proljetnih kolekcija brendova koji kroje street style, poput H&M-a i Zare. Dakako, to su najavili i veliki modni brendovi svojim editorijalima i revijama u posljednje vrijeme. Pritom, ponajviše mislimo na revije održane na zadnjem u nizu London Fashion Weeku. Već smo naviknuti na lude boje i uzorke Mary Katrantzou, koja je osvojila spomenuti fashion week, zajedno s mladom snagom Lucasom Nascimentom, koji radi statement vizionarske komade, koristeći prirodne materijale i upečatljive printeve. Osim navedenih, voljet ćete boje i uzorke Givenchyija, Guccija i Lousia Vuittona.

Mi bismo se odlučili za više statement komad, kada se Ines već odlučila poigrati uzorkom, ali uzet ćemo u obzir da je ovo bio vrlo casual tip eventa pa ćemo joj progledati kroz prste. Budući da su se i 80-e vratile, a s njima i koža, voditeljica je zapravo vrlo hrabro kombinirala etno haljinu dizajnera Zorana Aragovića uz crnu kožnu jaknicu. Look je kompletirala gustim crnim najlonkama i cipelama na petu u istoj boji. Međutim, ono što definitivno ne ide uz ovu kombinaciju je torbica. Preporučili bismo običnu crnu ili pak neku također ukrašenu uzorcima.

Što se tiče frizure, Ines već dugo nosi svoju prepoznatljivu asimetriju, a make up u vidu crvenog ruža i lagano istaknutih očiju, također je bio zadovoljavajuć. U konačnici, možemo zaključiti kako Ines možda jest pomalo nezgrapno kombinirala dijelove svog stylinga, no ipak je moramo pohvaliti za hrabrost u kombiniranju dvaju povratničkih stilova.   

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr