Hollywoodske glumice već naveliko nose model cipela koji će na proljeće peplaviti trgovine

Profimedia
Vidi originalni članak
  • Na Tjednu mode u New Yorku, jedan se model cipela posebno istaknuo u street style outfitima, ali i onima poznatih zvijezda
  • Katie Holmes, Julia Roberts i Camila Mendes samo su neke od slavnih dama koje su odabrale elegantne cipele s otvorenom petom kao dio svojim modnih kombinacija
  • Upravo se ovom modelu za proljeće predviđa nastavak i rast jako velike popularnosti

Nakon njujorškog Tjedna mode uz mnoge nove trendove, jedan trend u cipelama je još jednom potvrđen kao pravi proljetni hit, a to su cipele s otvorenom petom. Elegantan model u raznim je verzijama viđen u modnim kombinacijama Katie Holmes, Julije Roberts, Hailey Bieber i Camile Mendes, koje su ih svaka odlično uklopile u svoje stylinge.

Julia Roberts crni je par cipela s otvorenom petom i visokim potpeticama te ukrasnim malim mašnama nosila na Jacquemus reviji u Francuskoj u monokromatskom crnom looku s dužim kaputom i torbicom. Camila Mendes s druge je strane odabrala trendy jarko crvenu nijansu te model cipela s otvorenom petom i kitten potpeticom nosila u kombinaciji s crvenim najlonkama.

Katie Holmes za Prada Beauty event odabrala je naravno, cipele s potpisom ovog brenda i malim trokutastim logom na prednjem dijelu.

Jako stylish i elegantne, cipele s otvorenom petom i bilo kojom visinom potpetice jednostavno će se moću uklopiti u dnevne i večernje outfite, a dok nam ne stignu topliji proljetni dani, možemo ih baš poput hollywoodskih zvijezda, nositi uz najlonke ili sokne ako želimo odvažniji modni look!

Moda Ni crvene ni crne: zabljesnule su nas balerinke u novoj trendy boji pa donosimo 9 efektnih modela

Cipele s otvorenom petom, posebice one visokih potpetica donijet će dašak sofisticiranosti casual outfitima s trapericama, dok će haljine ili elegantno odijelo savršeno nadopuniti.

Cipele s otvorenom petom u efektnim bojama i s uzorkom

Cipele visokih potpetica s otvorenom petom u neutralnim bojama

Ravne cipele s otvorenom petom

Moda Izgledaju kao popularne Chanel cipele, a dolaze u nekoliko boja i po odličnoj cijeni

Posjeti Miss7.24sata.hr