Hoćemo li ovu suknju posvuda viđati na proljeće? S obzirom kako se divno kombinira, jedva je i mi čekamo nositi

Instagram @ilanatorbiner Foto: Instagram @ilanatorbiner
Vidi originalni članak
  • Proljeće nam je sve bliže, a u skladu s tim možemo početi pripremati i naš garderobu
  • Polako se opraštamo od toplih zimskih pletiva i debljih materijala te u svoje outfite donosimo razna osvježenja, uključujući i nove modele suknji
  • Svjetla i prozračna bijela suknja bit će idealan novi dodatak našoj proljetnoj garderobi!

S dolaskom proljeća, koje nam je svakim danom sve bliže, većina nas se veseli i odvajanju od deblje zimske garderobe te nošenju laganijih i prozračnijih odjevnih komada. U takvu obnovu naše kolekcije proljetne odjeće savršeno će se uklopiti model bijele midi suknje, koja će svojom nježnom siluetom i svjetlom bojom unijeti vedrinu i osvježenje našim outfitima, a možemo ju stilizirati na doista mnogo načina!

Bijela boja u ovakvom modelu midi suknje predivno će se složiti s kontrastnom tamnoplavom ili nježnim ružičastim i sivim nijansama, a možemo ju uklopiti u modne kombinacije s različitom obućom, od udobnih tenisica, do kaubojskih čizama ili chic cipela s kitten potpeticom. 

Osim uz ove klasične kombinacije boja, bijela je doista svestrana i prilagodljiva te ćemo tako bijelu suknju moći uklopiti u outfite s raznim uzorcima, jarkim nijansama boja te razigranim modnim dodacima!

Moda Jastuk, poplun ili - suknja? Pradin komad možemo koristiti na više načina - izaći u njemu ili spavati NA njemu

High street i dizajnerske kolekcije u svojoj ponudi prvih proljetnih komada već imaju odlične romantične i ženstvene modele bijelih suknji, koje se ističu elegantnim siluetama, ugodnim i laganim materijalima, ali i zanimljivim teksturama i izvezenim detaljima.

Donosimo deset modela bijelih midi suknji za proljeće, od kojih su neke i na super sniženju!


Moda Ragbijaške majice u neočekivanim kombinacijama, sa suknjama primjerice, dobar su buntovni look

Posjeti Miss7.24sata.hr